2821
2789

شاید میخای پریود شی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا قبل و بعد پریود ترشحات مایل به سیاه هست 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

شمام که میگی مجردی وگرنه مثلا اینکه یه چیز داخل رحم باشه این اتفاق میوفته 

شمام که میگی مجردی وگرنه مثلا اینکه یه چیز داخل رحم باشه این اتفاق میوفته 

قبلا کیست ریز و مشکلات هورمونی داشتم تازه خوب شدم شاید ربط به اونا داشته باشه.باور کنید من دخترم چکاری نکردم

قبلا کیست ریز و مشکلات هورمونی داشتم تازه خوب شدم شاید ربط به اونا داشته باشه.باور کنید من دخترم چکا ...

نه میدونم گلم جسارت نکردم... در کل گفتم که نگران نشی احتمالا مال همیناست... گفتم مجردی که دیگه خیالت راحت چون متاهلا مثلا ممکنه از کاندو جا بمونه این اتفاق بیوفته اما به هر حال اگر دیدی ادامه داشت حتما برو دکتر خطرناک نباشه اخه اگه بخواد بخاطر پریودی یا کیست باشه زیاد طولانی نیست یکی دو روز اوله

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز