2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متوجه نشدم  دو ماهو نیم پیش سقط داشتم گلی اما الان پری نمیشم استرس گرفتم کیست نباشع

عزیزم اینایی که سقط میکنن ممکنه تا ۶ ماه یا ۸ماه باردار نشن، من کسی رو میشناسم ک سقط داشت، چن ماه مدام اقدام داشت بعد سقطش ولی باردار نمیشد،این ماه میخواست بره دکتر ک تحت نظر دکتر باشه ولی مثل اینکه پری نشد، ۳تا یی بی زد خداراشکر مثبت شد، قراره ۱۰روز بعداز موعدش بره آزمایش انشاءالله ک مثبته، بخاطر همین میگم ترس به دلت راه نده ممکنه یکم طول بکشه، ولی انشاءالله ک دامن شما هم بحق حضرت زهرا سبز میشه به همین زودی ها،ولی برو دکتر چک کن خودتو ک استرس نداشته باشی 

متوجه نشدم  دو ماهو نیم پیش سقط داشتم گلی اما الان پری نمیشم استرس گرفتم کیست نباشع

انشاءالله ک شماهم باردارین، بزار ۱۰ روز بگذره از موعدت بعد برو آزمایش بده خیال خودتو راحت کن،باردار بودین که مبارکه، خدایی نکرده نبودین، حتما برا چک پیش دکتر بری ک استرست رفع بشه ک مشکلی نداری به امیدخدا

رفتیم عمل کرد همسرم..ولی بازم نتیجه نگرفتیم

نا امید نباش گلم، من ادم میشناسم بعداز ۱۵سال خدا بهشون بچه داده، دکترا کلا نا امیدشون کرده بود، ولی خدا معجزه کرد الان خانمه بارداره،

عزیزم اینایی که سقط میکنن ممکنه تا ۶ ماه یا ۸ماه باردار نشن، من کسی رو میشناسم ک سقط داشت، چن ماه مد ...

فداتشم عزیزم انشاالله ک چیزی نباشه 

انشاالله ب خواسته ی دلت برسی نازم