2789
انشالله ک باردار باشی و لانه گزینی دیر اتفاق افتاده

چون سقط داشتم دو ماهو نیم پیش میترسم کیست باسن آخه سقط باعث کیست میشه دارم سکته میکنم 

خدا ازت بشنوه

انشاالله زودتر مامان شی 

خدایا دامن همه ی منتظرا رو سبز کن امین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یه ساله دکتر نرفتم من حتا عکس رنگی هم دادم بازم مشکلی نبود میترسم بعد از یک سال تنبلی گرفته باشم

من که دیگه دکتر نمیرم

هر ماه اسیر میشم دکتر سونو دارو اخرشم پرید میشم

شوهرمم میگع ولش کن بیخیال😔

من متاسفانه بخاطر شرایط بعد از یکسال رفتم دکتر و پیگیر شدم فهمیدم تنبلی دارم . همسرم اسپرمش قویه و هیچ مشکلی نداره دکتر گفت فقط به صبر نیاز داری و اینکه ممکنه چندماه طول بکشه ولی اصلا دیگه طاقت ندارم بخدا

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
همه راهو امتحان کردم خواهر نمیشه ۵۵ درصد اسپرم همسرم تحرک ندارن و نابالغن😔

نرفتین دکتر عزیزم؟ نا امید نباش ، خدا خیلی ارحم الراحمینه،از اون بخواه،مطمعن باش به وقتش میده بهت

من که دیگه دکتر نمیرم هر ماه اسیر میشم دکتر سونو دارو اخرشم پرید میشم شوهرمم میگع ولش کن بیخیال😔

ما یه ساله دکتر ول کردیم ولی الان دیگه میخوایم بریم باید بجنگیم واسه چیزی ک میخوایم

چون سقط داشتم دو ماهو نیم پیش میترسم کیست باسن آخه سقط باعث کیست میشه دارم سکته میکنم  خدا ازت ...

عزیز بعضی از خانم ها ۶ تا ۸ ماه باردارنمیشن، طبیعیه نگران نباش، ولی حتما یه سر به دکتر بزن

عزیز بعضی از خانم ها ۶ تا ۸ ماه باردارنمیشن، طبیعیه نگران نباش، ولی حتما یه سر به دکتر بزن

متوجه نشدم 

دو ماهو نیم پیش سقط داشتم گلی اما الان پری نمیشم استرس گرفتم کیست نباشع