2777
2789
عنوان

درامد در منزل

827 بازدید | 25 پست

سلام من ۱۸ سالمه بعنوان فرزند یه خانواده و اوضاع اقتصادی دوست دارم از داخل منزل یه درامدی داشته باشم و حداقل بتونم مخارج خودم رو دربیارم

هر راهی بگید امتحان کردم نمیشه

پیشنهاد بدید لطفا🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم برو اپلیکیشن کارنت رو نصب کن همسرمن کارمنده ولی چون حسابداری خونده اونجاهم کار پیداکرده اندازه حقوق کارمندیش هم ازاونجا میگیره من خودم چون برا ارشد میخونم نمیخوام فعلا کارکنم ولی تابستون حتما عضو میشم

همه جور کار داره تایپ و بسته بندی و گویندگی و ادمین و خلاصه هرچی بگی میتونی اگه هنری هم داشته باشی مثل خیاطی و نقاشی و قنادی ایناهم کسب درآمد کنی درآمداشونم خوبه قرارداد میبندن باهات کارشون مطمئنه

کد معرف مارم بزن ۵۵ تومن بگیر اولش 951098042

سلام عزیزم برو اپلیکیشن کارنت رو نصب کن همسرمن کارمنده ولی چون حسابداری خونده اونجاهم کار پیداکرده ا ...

پول میگیرن اولش؟؟؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
سلام عزیزم برو اپلیکیشن کارنت رو نصب کن همسرمن کارمنده ولی چون حسابداری خونده اونجاهم کار پیداکرده ا ...

دیروز یه نفر چندبار تاپیک زد گفت اپلیکیشن کارنت کلاهبرداره نصبش نکنید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دیروز یه نفر چندبار تاپیک زد گفت اپلیکیشن کارنت کلاهبرداره نصبش نکنید

نه بعداز واریز اسامی شرکت هارو میاره و باهاشون قرارداد میبندی درواقع کارش معرفیه و خودت باید شرکت های به درد بخور رو پیداکنی 

خب باید ببینی چه مهارتی داری آیا هنری داری؟ یا دوره های ادمینی شرکت کردی بلدی ادمین بشی؟؟ یا کلا چقدر سرمایه داری چقدر میخوایی سرمایه کنی؟؟ همینجوری نمیشه باید راجع بهش تحقیق کنی بنظرم تو این دوره در کنار درس حتما یک مهارت درآمد زا هم یاد بگیر ببین به چی علاقه داری فقط اینو بگم اگر میخوایی واقعا موفق بشی اول خوب آموزش ببین و یک کارو درست و پر قدرت شروع کن اینجوری نباشه که از سر بیکاری دست به یک کاری بزنی وسط کار دوسش نداشته باشی الکی وقت و پولتو هدر بدی از همه مهمتر ناامید میشی اول آموزش ببین بستر فروش کار رو فراهم کن و بعد دیگه شروع کن