2777
2789

چون دست دلالها کوتاه میشه اون بدترن تا پول بلوکه شده همینجوریش کل زندگیمون تو ضرر هس 

این طرح برای مصرف کننده ها خوبه فقط 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه ک

اینجوری ادمایی ک پول ندارن و الکی ثبت نام میکنن دیگ اینکارو انجام نمیدن ک شانس ما هم کمتر بشه

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒

کجا اعتراض کنیم؟مگه تاثیری هم داره وقتی وزارت صمت خودش این قانونو به خودروساز اعلام کرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
خوبه ک اینجوری ادمایی ک پول ندارن و الکی ثبت نام میکنن دیگ اینکارو انجام نمیدن ک شانس ما هم کمتر بش ...

آره حوالع فروشی تموم شد خداروشکر 

چون دست دلالها کوتاه میشه اون بدترن تا پول بلوکه شده همینجوریش کل زندگیمون تو ضرر هس  این طرح ...

خب منم برا مصرف میخوام ولی چه معلوم طلاهامو بفروشم اسمم در نیاد کلی ضرر میکنم .بازم به نفع پولدارا میشه

دیگه خیلیا ثبت نام نمیکنند 

عرصه ب تقاصا پیشی میگیره 

پرایید نمیشه ۳۰۰ میلیون

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خب منم برا مصرف میخوام ولی چه معلوم طلاهامو بفروشم اسمم در نیاد کلی ضرر میکنم .بازم به نفع پولدارا م ...

در میاد سایپا هفتاد هزارتا ماشین زده فقط هشت هزارتا خریدار واقعی بود برای خرید 

میشناسم کسایی رو ک پول ندارن و قرعه کشی ثبت نام میکنن 

ازش پرسیدم تو ک نداری چرا ثبت نام میکنی؟ حالا اگ برنده شدی پولشو از کجا جور میکنی؟

گفت من ثبت نام میکنم ک شانس بقیه کمتر بشه😐😐

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒

نه ما نداریم پولو بریزیم حساب، میخواستیم حواله رو بفروشیم،وانت بخریم ک شوهرم باهاش کار کنه،

تنها امیدمون همین بود ک ازبین رف😭😭

کجا باید اعتراض کنیم؟مگه نظرسنجی گذاشتن؟مگه اصلا واسشون مهمه؟ افرادی ک واقعا نیاز دارن دیگه نمیتونن صاحب ماشین بشن،همش ب پولدارا و دلالا میرسه😕

میشناسم کسایی رو ک پول ندارن و قرعه کشی ثبت نام میکنن  ازش پرسیدم تو ک نداری چرا ثبت نام میکنی ...

ماهم داشتیم یک نفر بیستا اکانتو خریده دونه یک میلیون ثبت نام کرده قرعه کشی اسم دوتاش در اومد فروخت حوالشو هشتاد میلیون 

ایران خودرو چی ؟الان کوییک یا ساینا ثبتنامی چنده؟

گفتن ایران خودرو توی بهمن ۳تا قرعه اسفند ۴بعد عید هم همش میاد تو بورس 

از سایپا خبر ندارم ماشیناشو ایرانخودرو دنبال میکنم