2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 110667 بازدید | 15519 پست
عزمزمه به من متن نمیدین؟؟؟

نداریم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی نیست اگر غیر از پست اول پستی نیست تاپیک رو بزنمآماده این بچه ها؟

متن رو امتحان کردی؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نداریم

نظر خودت چیه خواهر ؟

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

من از تاپیکای قبلی برمیدارم

حواست باشه 

اخرش رو حذف کن چیزای اضافی رو 

متن رو امتحان کردی؟

آره قبلا امتحان کردم مشکلی نداره

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

@11aye لیلا نظر بده که نظر تو مهمه با توجه به متن اصلی بگو 😁

نمیدوننم🥲دوتاش قشنگه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خواهرا 

انلاینی زیاده 

چرا عنوان رو نظر نمیدین؟ 

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

می‌خواین این پست هم خودم بذارم پست دوم؟

نمیدوننم🥲دوتاش قشنگه

واقعا ممنونم 😂

﷽💕

⭕میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه زندگی را می خوریم؟

💚 *مگراز هر یک دقیقه در زندگی چه توشه ای می توانیم برای خود ذخیره کنیم؟*...

آقا أمیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:

فرصتها مانند أبر در گذرند 🍃

سعی کنیم از لحظات زندگی بیشترین بهره را ببریم 🍃

🍃در ۱ دقیقه می توان ۵ مرتبه سوره فاتحه خواند که؛ ۷ هزار حسنه دارد.

🍃در ۱ دقیقه می توان ۱۵ مرتبه سوره اخلاص ( قل هوالله احد ) خواند که؛ ثوابی برابر با ۵ ختم قرآن دارد .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۰صلوات بر رسول الله صلی الله علیه وسلم فرستاد که؛الله سبحانه و تعالی ۲۰۰۰ صلوات بر شما می فرستد .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۷۰ مرتبه استغفرالله گفت که؛ الله سبحانه و تعالی تمام گناهان شما را می بخشد  .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۵ مرتبه سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم گفت که؛این کلمات ترازوی شما را در روز قیامت بی نهایت سنگین خواهند کرد.🪴

و اما چه توشه و مقامی بالاتر و برتر از خدمت به امام زمان خودمون 🥰❤️

فردی که امام حسین علیه السلام آرزوی خدمت گزاری ایشان را داشتند.✋

✨با نوشتن یامهدی_ادرکنی# در ثواب تاپیک شریک بشیم✨

اولی تلنگرش بیشتره 

دومی اسم حضرت توش هست اثرگذاریش بیشتر شاید باشه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭