2777
2789
عنوان

وام با طلا !!!!

185 بازدید | 12 پست

سلام بچها

میگن میشه طلا رو بزاری بانک و وام برداری باهاش؟

کسی میدونه چه بانکی؟

مطمعنه؟بابت هر چندگرم چقدر وام میدن ؟

کلا شرایطشو بگین لطفا اونایی که انجام دادین

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک کارگشایی زیر نظر بانک ملی هستش

فک کنم ۱۰۰ گرم بود مقدارش ۲۰ میلیون وام جعاله میدن و سر سال ۲۴ میلیون برمیگردونی و طلاهات رو پس‌میگیری. ی وام دیگه ام داره کمتره و سود کمتر میدی ک اونو نمیدونم چقدره

همینجوری 😆  خواستم تاپیکت خالی نباشه😎🤙

مرسی که هستی با مرام 😂😂

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
بانک کارگشایی زیر نظر بانک ملی هستش فک کنم ۱۰۰ گرم بود مقدارش ۲۰ میلیون وام جعاله میدن و سر سال ۲۴ ...

حتما باید صد گرم باشه؟

زیر صد وام نمیدن ینی؟

با سی گرم چقد میدن میدونی شما؟

ضامن نمیخاد دیگه؟

حتما باید صد گرم باشه؟ زیر صد وام نمیدن ینی؟ با سی گرم چقد میدن میدونی شما؟ ضامن نمیخاد دیگه؟

چرا میدن. با توجه ب وزن طلاهات درصد بندی میکنن و میگن چقدر وام بهت تعلق میگیره .من ۸۶ گرم داشتم آشنا پیدا کردم وام کامل دادن بهم. ضامنت هم طلاهاته

چرا میدن. با توجه ب وزن طلاهات درصد بندی میکنن و میگن چقدر وام بهت تعلق میگیره .من ۸۶ گرم داشتم آشنا ...

چه جالب مرسی از اطلاعاتت عزیزم

وقتی صد گرم۲۰بدن مطمن باش ۳۰گرم۵میدن

اره نمیصرفه اونجوری

اخه دیروز یکی از بچها میگفت همسرش دستبند یازده گرمیش رو برده بانک پنج تومن وام بگیره واسم جالب بود