sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1652 عنوان وام با طلا !!!! 185 بازدید | 12 پست سلام بچهامیگن میشه طلا رو بزاری بانک و وام برداری باهاش؟کسی میدونه چه بانکی؟مطمعنه؟بابت هر چندگرم چقدر وام میدن ؟کلا شرایطشو بگین لطفا اونایی که انجام دادین در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید ) 1401/11/04 | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1652 نه چی نه😂 در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
مامانه،نیکی،هستم75 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11153 چی نه 😂 همینجوری 😆 خواستم تاپیکت خالی نباشه😎🤙 دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
گوجه_سبز_ام عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2857 بانک کارگشایی زیر نظر بانک ملی هستشفک کنم ۱۰۰ گرم بود مقدارش ۲۰ میلیون وام جعاله میدن و سر سال ۲۴ میلیون برمیگردونی و طلاهات رو پسمیگیری. ی وام دیگه ام داره کمتره و سود کمتر میدی ک اونو نمیدونم چقدره
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1652 همینجوری 😆 خواستم تاپیکت خالی نباشه😎🤙 مرسی که هستی با مرام 😂😂 در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1652 بانک کارگشایی زیر نظر بانک ملی هستش فک کنم ۱۰۰ گرم بود مقدارش ۲۰ میلیون وام جعاله میدن و سر سال ۲۴ ... حتما باید صد گرم باشه؟زیر صد وام نمیدن ینی؟با سی گرم چقد میدن میدونی شما؟ضامن نمیخاد دیگه؟ در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
گوجه_سبز_ام عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2857 حتما باید صد گرم باشه؟ زیر صد وام نمیدن ینی؟ با سی گرم چقد میدن میدونی شما؟ ضامن نمیخاد دیگه؟ چرا میدن. با توجه ب وزن طلاهات درصد بندی میکنن و میگن چقدر وام بهت تعلق میگیره .من ۸۶ گرم داشتم آشنا پیدا کردم وام کامل دادن بهم. ضامنت هم طلاهاته
sima1376 عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 226 حتما باید صد گرم باشه؟ زیر صد وام نمیدن ینی؟ با سی گرم چقد میدن میدونی شما؟ ضامن نمیخاد دیگه؟ وقتی صد گرم۲۰بدن مطمن باش ۳۰گرم۵میدن
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1652 چرا میدن. با توجه ب وزن طلاهات درصد بندی میکنن و میگن چقدر وام بهت تعلق میگیره .من ۸۶ گرم داشتم آشنا ... چه جالب مرسی از اطلاعاتت عزیزم در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1652 وقتی صد گرم۲۰بدن مطمن باش ۳۰گرم۵میدن اره نمیصرفه اونجوریاخه دیروز یکی از بچها میگفت همسرش دستبند یازده گرمیش رو برده بانک پنج تومن وام بگیره واسم جالب بود در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
sima1376 عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 226 اره نمیصرفه اونجوری اخه دیروز یکی از بچها میگفت همسرش دستبند یازده گرمیش رو برده بانک پنج تومن وام ... چی بگم والا دیگ ب ۵تومن چیزی نمیدن ک بعید میدونم