2777
2789
عنوان

دوستی که دونگ نمیده

742 بازدید | 18 پست

خیلی ساله دوستیم هربار میریم بیرون اون پول میداد من فوری می‌ریختم تو کارتش تازگیا میگه تو پولو بده من باهات حساب میکنم بعد من پرداخت میکنم دیگه خدا میدونه کی بده چند بار نداد منم الکی بردمش بیرون گفتم راستی از قبل بدهکار بودی دیگه من دونگ نمیدم( وگرنه ممکن بود به روی خودش نیاره منم گفتم لا اقل برم بیرون بجای پولم خوش بگذرونم) بعد حالا سرکار هم میره ها باز هر بار میگه تو پول بده من حساب میکنم منم دیدم اینجوری که نمیشه الکی گفتم ببین من فکر کنم تو کارتم پول نیست خودت بده گفت نه من کارت نیاوردم!  خلاصه الان همینجوری بدهیش مونده زیاد نیست 200 تومنه ولی واقعا وظیفه ی من نیست هزینه ی تفریحات ایشونم بدم. تازه هربار خودش میگه بریم بیرون. هر دفه باید بایه بهونه پول ازش بگیرم یبارم باز گفت تو پرداخت کن من بعد میزنم تو کارتت منم گفتم وای این حالا معلوم نیس بده یا نه الکی گفتم پول ندارم تو کارتم میخواد بسته ی پستی برام بیاد اگه میشه فردا بزن برام 😐 از اینکه منو ساده فرض کنه ناراحت میشم وگرنه من با این پول ورشکست نمیشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توام فقط حساب خودتو کارت بکش بگو من همینقدر تو کارتم داشتم شرمنده اگه کارت نیاوردی شماره کارت بگیر کارت به کارت کن دنگ تو برای حالا رستوران یا کافه و..

اصلا گردن نگیر پرو زیاد شده

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

چی بگم والا! من ازین پولا زیاد دادم همیشه میگم ۱۰۰ ت که پولی نیست عیبی نداره دوستمم مهمون من. ولی اگه دوستت ارزش این مهمون شدنو نداره دیگه پول نقد ببر بگو همین قدر دارم ، که خودش دنگشو بده. یا بگو تو کارتم فقط فلان قد پول دارم( قد دنگ خودت)

اها یبارم با خواهرش اومدن باز پول نداد من پرداخت کردم  منم دفه بعد بهش گفتم بریم بیرون بعد گفتم از قبل بدهکار بودی الان تو حساب کن ولی حساب اون روز از دفه ی قبلش که خواهرم آورده بود و من جساب کردم کمتر شد خواهرشم یجوری اومده بود انگار مهمونه 😐

ایندفعه گفت بگو تو بد حسابی بعداً می‌خوام خریدی چیزی کنم اذیت میشم دمت گرم که رو نمیدی

اخه میبینم میره مژه میاره ناخن میاره مامانشو میبره رستوران و.... میبینم پول داره ولی نمیخواد بده زورم میاد برای همین رو نمیدم اگر نداشت مهم نبود 

اصلا بحث مالی ش هم بزاری کنار کلا ادم های سو استفاده گر و مفت خور تو مخ ادم ان حالا بگو دویست تا تک تومنی.

ادم برای آدمای خوب و چشم دل سیر دوست داره همش خرج کنه خوشحال شون کنه ولی امان از مفت خور ها

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

منم همیشه همین شانسم بود موقع دونگ دادن همین بعدش پرداخت میکردم ..ولی اگه پول رو حساب میکردم پدرم در میومد که پولم رو ازشون بگیرم 🤦🏼‍♀️برای همین دیگه باهاشون شراکتی چیزی نمیخریدم ...و همیشه پول نقد میبردم و دنگم رو همونجا میدادم بهش میگفتم این دنگ من ...

اگه بگه کارت ندارم بگو پس اومدی برای چی منم نیوردم ..تا خودش باشه دفعه دیگه کارت بیاره ... ‌‌‌‌‌‌‌

چی بگم والا! من ازین پولا زیاد دادم همیشه میگم ۱۰۰ ت که پولی نیست عیبی نداره دوستمم مهمون من. ولی اگ ...

ببین واقعا 100 و 200 پولی نیست ولی ایشون پول داره و شاغله و آدمو احمق فرض میکنه بدم میاد وگرنه آدمای دیگه رو هربار مهم ن کردم و خودمم لذت بردم 

بهش میگم من تو کارتم اندازه سهم خودم پول دارم هرکسی اندازه خودش کارت بکشه میگه من اصلا کارت نیاوردم 😐