2821
2789

سیستم گرمایشی خاموش شده بود مردم از سرما تا خونه ۵ ۶ ساعت بعدش گرم شد ..جوراب وژاکت پوشیدم والا 

وقتی سردِ خوابم نمیبره

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربون خدا برم انقد انرژی درون من گذاشته. خواب من تو شبانه روز کلا ۴ ساعته. صبح باید برم سرکار تاااا غروب.  باز غروب میام کارای خونه. هرچند من تو عقدم خونه پدرم کارا رو باید انجام بدم. بعد اونم ک یکساعت رقص😂 کلا این رقص باید همیشه باشه بعد اونم نیم ساعت صحبت با اریل الانم ک دو ساعت دیگ اذانه چشما من همچنان باز😂 تسبیح دستمه هرکی حاجت داشت بگه😁

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
قربون خدا برم انقد انرژی درون من گذاشته. خواب من تو شبانه روز کلا ۴ ساعته. صبح باید برم سرکار تاااا ...

حاجت دارم  . بگو خدا بیگناهیمو بدنیا ثابت کنه به خودمو دلم هم آرامش بده 

آخی چه مهربون گفتی. به دلم نشست 💚

قربونت عزیزم لطف داری

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
حاجت دارم  . بگو خدا بیگناهیمو بدنیا ثابت کنه به خودمو دلم هم آرامش بده

تهمت بهت زده شده؟ 

اره یجورایی

متوجه میشه ک بی گناهی😊

برام دعا کن خدا بدلم آرامش بده

حتما عزیزم. خودتم بخاه ک ارامش نصیبت بشه با خودخوری هیچ اتفاقی نمیفته اینکه همش بگی چرا اینطوری شد چطوری ثابت کنم بی گناهم.  تو خودت مطمئنی ک بی گناهی گذر زمان ب اون شخص هم تفهیم میکنه ک تو تقصیری نداشتی.