2777
2789
یعنی تو حتی فکر خودکشیتم رو حساب حرف مردمه. ک حتی اگ از دنیا بری هم بگن دیدی پس ی چیزی بوده از ترس خ ...

فقط دعا کن برام ...... تا الان فکر میکردم خطا نکردم ولی بخودم شک کردم به بچه بازیام . واژه خودم بیزار شدم برام دعا کن لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که تا الان باهام بیاد. بودی .‌‌‌‌‌.. عزیزترینم تو این شرایط رفتن خوابیدن ...

خاهش میکنم عزیزم. گفتم ک تو این دنیا فقط خودتی و خودت من خوشحال میشم بتونم کاری کنم برا عالی شدن حال دل همه اونایی ک ناراحتن و افسرده. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
فقط دعا کن برام ...... تا الان فکر میکردم خطا نکردم ولی بخودم شک کردم به بچه بازیام . واژه خودم بیزا ...

حتما گلم برا ارامش دل و ذهنت دعا میکنم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

از دل درد بیدارم باز پریود کوفتی میخواد بیاد و من این ماهم حامله نیستم 🥲😪

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
شبت بخیر فرشته جان ♥️

شبت بخیر گلم🌹