2777
2789
عنوان

رژیم لاغری غفاری دایت

7347 بازدید | 28 پست

سلام

دوستان کسی هست رژیم شروع کرده باشه.

من امشب رژیم دوماهه ثبت نام کردم . از سایت غفاری دایت

وزنم 78 هست با قد۱۶۸ 

اگه کسی هست بیاد به هم روزانه گزارش بدیم‌اینطوری انگیزه مون بیشتر میشه برای رژیم و ادامه دادنش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی رژیم چرتیه به همه یه مدل میده فرق نمیکنه صد کیلو باشی یا هفتادماه اولشرو یکم خوب میده حجم زیادا ...

خب اونکه همه رژیم ها همینطوری هست عزیزم. تا گشنگی ندی خودتو لاغر نمیشی😢😭

خواهر خودم رفت دکتر متخصص تغذیه بهش رژیم میداد .توی یکسال ۲۰ کیلو کم کرد.هنوز که هنوزه داره گشنگی‌می‌کشه.  

چون‌چربی هاش قدیمی بود طول کشید کم کنه.

رژیمش خیلی سخته همش بدون نون و برنج 😕مثلا صبحانه کوکوسبزی یا گوجه و پنیر بدون نون خب معلومه خودمونم ...

من اولین حرکتمه برای لاغری. هنوزم رژیممو نداده.منتظرم برنامه رژیمو بده.

ببینم چیا توش داره میگم همینجا

انگیزه بهم بده. 🤣 میگم وزنت و قدت چنده چندسالته

😰۱۶۳ 

وزنم ۶۸ونیم ی مدت رژیم گرفتم با همین غفاری شدم ۶۴ دوباره خوردنو شروع کردم دوباره قصد دارم لاغر کنم میدونی پیاده روی خیلی خوب لاغر میکنه 

😰۱۶۳  وزنم ۶۸ونیم ی مدت رژیم گرفتم با همین غفاری شدم ۶۴ دوباره خوردنو شروع کردم دوباره قصد دا ...

آره خواهرمم خیلی پياده روی میرفت.

مجردی

من متاهلم‌ دخترم یکسالو۸ماهشه

دیگه گفتم شروع کنم

😰۱۶۳  وزنم ۶۸ونیم ی مدت رژیم گرفتم با همین غفاری شدم ۶۴ دوباره خوردنو شروع کردم دوباره قصد دا ...

بعد چندساعت برنامه رژیمتو داد؟؟ من ساعت ۱۱ ثبت نام کردم.هنوزم نداده