2777
2789
عنوان

یه لحضه ی دیگه...

147 بازدید | 30 پست

بچها امشب به نیت امام رضا میخام برا هرکی مشکل داره ایته الکرسی بخونم،خودمم زیاد اوکی نیستم وقتی ایته الکرسی مخصوصا برا بقیه‌میخونم ارامش میگیرم...

هرکسی میخاد بخونم براش بگه...

به نیت من یدونه صلواتم بفرستین کافیه🙂❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد ✨

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من میخونی؟؟

صلوات فرستادم

ان شالله حاجت روا بشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

واسه مامان من بخون تا شاید خدا کمکش کرد😑

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اللهم صل علی محمدوآل محمد

مرسی عزیزم ب نیت سلامتی بچم بخون ازصبه تب داره از ناهاره هیچی نخورده

💔💔💔💔💔💔

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️