2777
2789
عنوان

عفونت زنان

90 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من نزدیک دو سه ساله عفونت واژن دارم 

ترشح سبز رنگ

چند بار رفتم دکتر قرص داده پماد داده استفاده کردم

الانم بمدت ۱۰روز شیاف واژینال استفاده کردم دیشب تمام شد

حالا امشب یکم دیگه ترشح سبز رنگ دیدم

واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

کسی بوده مث من باشه؟

راه حلی چیزی ندارین؟

میخواهمت که خواستنی تر از هرکسی….خدا🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین این ترشحا اگه کامل از بین برن غیر طبیعیه ها...یعنی همه زنا ترشح رو دارن،چون اونجوری میشه خشکی واژن...حالا اگه خارش نداری،طبیعیه...

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

منم عفونت سبز داشتم ولی همون ماه اول دوم اقدام جدی کردم سریع از بین رفت

اولا داروهاتو مرتب استفاده کن حتی اگه خوب شدی تا یه مدت بعدش هم استفاده کن که از ته و ریشه عفونت خشک شه

حتماهم شوهرت درمان بشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ببین این ترشحا اگه کامل از بین برن غیر طبیعیه ها...یعنی همه زنا ترشح رو دارن،چون اونجوری میشه خشکی و ...

اخه سبزه اگه سفید باشه طبیعیه

میخواهمت که خواستنی تر از هرکسی….خدا🤩
اخه سبزه اگه سفید باشه طبیعیه

منم اینطوری میشم هر از گاهی،بین زرد و سبز و طوسی انگار...دکتر هم رفتم گفت عفونت نداری...به عنوان پیشگیری میتونی از شیاف لاکتوفاژ یا لاکتوفم استفاده کنی،بدون ضررن

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یک قاشق بویمادرن با یک قاشق پونه بریز توقوری دم کن ی لیوان صبح ی لیوان شب ۱۰ روز بخور عفونتت کامل درمان میشه

آبم زیادبخور لباس زیرتو هرروز عوض کن با صابون بچه لباستو و خودتو بشور لباستم اتوبزن بعد بپوش

اوووه ترشح سبز نشانه عفونته   دکتر مقتدری از لیزر و پلاسما هم در کنار دارو و اینها استفاده می کنه میتونی ازش کمک بگیری من خودم رفتم پیشش  چون عفونت لامصب از بین رفتنش خیلی سخته ی مدت خوب میشی دوباره میگیری . ولی با روش درست پیش بری دگ کلا درمان میشی