2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 102 پست
خودش به شما گفت حساسیت غذایی تی تی جی را بالا میبره ؟ اخه من از ی دکتری پرسیدم گفت ربطی نداره

من از خودش پرسیدم گفت بالا میبره از یه دکار دیگه هم پرسیدم گفت بالا میبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سوال. تست الرزی دختر من ۲۹۸ بود که باید تا ۲۰میبود نهایت.

تست ttg هم خیلی بالا بود ۸۰۰

اما دکترش گفت احتمال خیلی زیاد مال آلرژی ببالاست

ما من دارم سکته میکنم. دکترشم دکتر خوب و معروفیه

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
عزیزم یه سوال. تست الرزی دختر من ۲۹۸ بود که باید تا ۲۰میبود نهایت.تست ttg هم خیلی بالا بود ۸۰۰اما دک ...

سلام دکتر پسر من حسین علی مددی بود. خیلی دکتر خوبی هست من 3بار تا حالا اندوسکوپی کردم تی تی جی بالا بود ولی پاتولوژی منفی دکتر بهم گفت به خاطر الرژیی تی تی جی بالا رفته هر6ماه یه بار چک کن ببین پایین میاد یانه که من 2بار به فاصله 6ماه چک کردم شکر خدا اومده بود پایین 

تو رنج بود

2سال تی تی جی مثبت داشت پسرم وای پاتولوژی منفی بود

الرژیی به چی داره دخترتون. معمولا گندم و مواد غذایی تاثیر میزاره بیشتر.... پسر من نداشت به مواد غذایی به اب وهوا داشت... وای موقع غذا خوردن تا قاشق میزاشت دهنشکل بدنش شروع به خارش میکرد اخرش دکترش گفت این غذایی هم داره ولی گاهی حتی تست خونی الرژیی رو تشخیص نمیده دقیق ولی الان شکر خدا خیلی خیلی بهترشده انشالله که دختر شما هم منفی باشه 

الرژیی به چی داره دخترتون. معمولا گندم و مواد غذایی تاثیر میزاره بیشتر.... پسر من نداشت به مواد غذای ...

دکترش متخصص کودک و آلرژیه.

خیلی تو شهرمون معروفه.

گفت اگه سلیاک باشه نمیشه کاری کرد اما به احتمال زیاد به خاطر آلرژیه چون هیچ علائمی نداره.

نمیدونم به چی حساسیت داره. یه لیست غذایی فرستاده اونارو نخوره،علاوه بر اونا عطر و اسپند و هر چیز بوداری ممنوعه. گرد و خاک ممنوعه، بوی شوینده ها همه چی گفت ممنوع.

گوشت گاو و گوساله، انواع ادویه جز نمک و زردچوبه،شیر،پرتقال،نارنگی،موز،توت، شکلات، کیوی،گوجه،بادمجون،ماهی،میگو،اجیل،سویا،کشمش،انگور،خربزه،تمشک،توت فرنگی.

همه رو ممنوع کرده

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
دکترش متخصص کودک و آلرژیه.خیلی تو شهرمون معروفه.گفت اگه سلیاک باشه نمیشه کاری کرد اما به احتمال زیاد ...

به احتمال زیاد به خاطر الرژیی رفته بالا تی تی جی..... ولی یه فرضیه هست که میگن خود الرژیی تی تی جی رو فعال میکته منظور سلیاک هست.... ولی خیلی ضعیفه من فک کنم به خاطر الرژیی تی تی جی بالا رفته 

اندوسکوپی براش نوشتن؟؟؟ 

به احتمال زیاد به خاطر الرژیی رفته بالا تی تی جی..... ولی یه فرضیه هست که میگن خود الرژیی تی تی جی ر ...

نه گفتن فعلا نیازی نیست. چون آلرژی خیلی شدیده، احتمالا بخاطر همونه. چون گفت سایر علائم رو نداره.

ازمایش مدفوع و ادرارم مشکلی نداشته. مثلا مدفوع چربی چیزی نداسته

نه گفتن فعلا نیازی نیست. چون آلرژی خیلی شدیده، احتمالا بخاطر همونه. چون گفت سایر علائم رو نداره.ازما ...

خوب شکر خدا من از بهترین فوق تخصص گوارش پرسیدم گفتن که الرژی غذایی تی تی جی رو افزایش میده شما6ماه دسگه فک گنم باید ازمایش مجدد بدین

خوب شکر خدا من از بهترین فوق تخصص گوارش پرسیدم گفتن که الرژی غذایی تی تی جی رو افزایش میده شما6ماه د ...

امیدوارم به هر خیری که میخواین تو زندگی،برسین❤️