۱۲۳۴۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 666 عنوان حاجت روایی 93 بازدید | 5 پست چی به خدا بگم...چطوری حرف بزنم...چی بخونم که حاجت بگیرم...کسی تجربه ای ندارم...گرفتاری مالی دارم باید برام معجزه اتفاق بیفته...همه تلاش ها رو کرده و همه راه ها رو رفتم...برام دعا کنید خدا به حرمت دعای شما کمکم کنه.. 1401/11/04 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زاده_صبر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 471 هرگز نا امید نشو عزیزممحاله خدارو صدا بزنی و جواب ندهچه فارسی چه عربی چه با ختم سخت و سنگین چه با صلوات کافیه با خلوص نیت از ته قلبت ازش بخای و باور داشته باشی که میشه..
۱۲۳۴۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 666 هرگز نا امید نشو عزیزم محاله خدارو صدا بزنی و جواب نده چه فارسی چه عربی چه با ختم سخت و سنگین چه ب ... ممنون عزیزم..امیدم به خودشه فقط...خیلی تو خلوت باهاش حرف میزنم و خواهش می کنم ازش...میشه خواهش کنم برام دعا کنید
زاده_صبر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 471 ممنون عزیزم..امیدم به خودشه فقط...خیلی تو خلوت باهاش حرف میزنم و خواهش می کنم ازش...میشه خواهش کنم ب ... حتما قشنگم از ته دلم برات از خدا میخوام ب هرچی میخوای برسی🥺💕
۱۲۳۴۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 666 حتما قشنگم از ته دلم برات از خدا میخوام ب هرچی میخوای برسی🥺💕 فدای مهربونیت همچنین شما عزیزم