moradei مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 عنوان سکوت... | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست با عرض سلام دوستان گلم اینجا نمیشه عزیزان خودشون رو معرفی کنن؟؟؟ 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu.. 1401/11/04 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 اولا به حق ایزد ممنان اگه هر بیماری داری زودتر بهبود پیدا کنی دوما حرف باید زده بشه تا راه حل ... ممنونم از لطف تونخدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنهبله باید حرف زده بشه خب بعضی هام براشون مهم نیست و میگنبعضی هام حساسن مثل منکم کم با اینجا آشنا میشید🤗 uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 ممنونم از لطف تون خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنه بله باید حرف زده بشه خب بعضی هام براشون مهم نیست ... سپاس بیکران 🙏🙏🙏مرسی مچکراینجا فکر کنم همه خانم هستن درسته... 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 سپاس بیکران 🙏🙏🙏 مرسی مچکر اینجا فکر کنم همه خانم هستن درسته... بیشترشون خانم هستنبعضی هاشون آقا هستنبعضی هام به ظاهر خانم هستن ولی در اصل آقا هستن😊 uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 بیشترشون خانم هستن بعضی هاشون آقا هستن بعضی هام به ظاهر خانم هستن ولی در اصل آقا هستن😊 بسیار عالی نه من حقیقتش اقا هستم هیچ هم دوست ندارم به ظاهر کاری رو انجام بدم همیشه باصداقت جلو اومدم حتی اگه واسم بد هم بوده 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 بسیار عالی نه من حقیقتش اقا هستم هیچ هم دوست ندارم به ظاهر کاری رو انجام بدم همیشه باص ... ممنونم از صداقت تونخدا پشت و پناهتون باشهبراتون ارزوی موفقیت دارم uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 ممنونم از صداقت تون خدا پشت و پناهتون باشه براتون ارزوی موفقیت دارم بازم سپاس منم از راه دور براتون یه زندگی پر از عشق و سرشار از محبت درون و بی ریا رو از خدا براتون خواستارم 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 بازم سپاس منم از راه دور براتون یه زندگی پر از عشق و سرشار از محبت درون و بی ریا رو از خدا بر ... ممنونم🤗 uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 ممنونم🤗 خواهش عزیزم یه وقت مزاحم نباشم اگه خوابتون میاد من که بیدارم 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 خواهش عزیزم یه وقت مزاحم نباشم اگه خوابتون میاد من که بیدارم هم خوابم میاد هم صبح باید برم سرکار ولی خب مقاومت میکنم برای خوابیدن uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 هم خوابم میاد هم صبح باید برم سرکار ولی خب مقاومت میکنم برای خوابیدن الهی الهی خسته نباشی مقاومت چرا اخه😁 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 الهی الهی خسته نباشی مقاومت چرا اخه😁 باید چشمام خیلی خیلی خسته بشن بعد گوشی رو بذارم کناردر غیراینصورت میرم تو فکر و استرس میگیرم و حالم بد میشه uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 باید چشمام خیلی خیلی خسته بشن بعد گوشی رو بذارم کنار در غیراینصورت میرم تو فکر و استرس میگیرم ... اها بسیار خب هر جور که خودت میدونی همون کار رو انجام بده ولی سعی کن تو فکر نرو البته ببخشید من اینجوری راحت میگم چون اذیت میشی 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 اها بسیار خب هر جور که خودت میدونی همون کار رو انجام بده ولی سعی کن تو فکر نرو البته ب ... خیلی ممنونمسلامت باشید ان شاءالله uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 128 خیلی ممنونم سلامت باشید ان شاءالله خواهش عزیزم مرسی خواستم چند تا سوال بپرسم ولی یه لحظه حرف اولی که زدی یادم افتادم منم بیخیال شدم 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37060 خواهش عزیزم مرسی خواستم چند تا سوال بپرسم ولی یه لحظه حرف اولی که زدی یادم افتادم منم بیخیال ... ممنونم uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/