nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4947 عنوان گدا 156 بازدید | 10 پست سلام وای بچه ها بیاین بگم چیشد امروز من یه خانمی رو دیدم گفت آبجی بهم پول بده سر خیابون نشسته بود منم دلم سوخت یه ۵۰۰۰ دادم بعد رفتم دکتر اومدم بیرون شوهرم داشت صدام میکرد میگفت بیا ببین حالا که رفتم خانمه ۵۰۰ تومنی و۱۰۰۰تومنی هارومیریخت جدول شوهرم گفت بیا ببین پول میدی به کی (بحث پولش نیست حالا نیاین بگین ۵۰۰۰ تومن چیه )بحث اینه که اینا واقعا گدا نیستن یکی نبود به خانمه بگه آخه ابله خب همون ۵۰۰ و۱۰۰۰ هارو بزار روهم زیاد میشه خلاصه که شما دیگه گول نخورید خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗 1401/11/04 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32340 به نیازمندی که میشناسید پول بدین دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4947 برگام🍃 بخدا خودم هنگ کردم تف بهش خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4947 میخوام بگم فا..ک😐 حق داری خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
کاربر_قدیمی_هزار عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2001 شاید یارو خل بوده مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4947 به نیازمندی که میشناسید پول بدین فعلا که تو هنگم که من چقد دلم سوخت بعد بخدا جلو خودم پول هارو میشمرد تو ساک وخورده ها رو مینداخت جدول خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4947 شاید یارو خل بوده من خل بودم که فک کردم فقیره😄 خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32340 فعلا که تو هنگم که من چقد دلم سوخت بعد بخدا جلو خودم پول هارو میشمرد تو ساک وخورده ها رو مینداخت جد ... فکر کن وضعش چقدر خوبه که پنجی و دهی رو پول نمیدونه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4947 فکر کن وضعش چقدر خوبه که پنجی و دهی رو پول نمیدونه اره 😀حالا چقد خندید به همینایی که بهش پول دادیم که اینا چقد اوسکلند که فک میکنن من فقیرم خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗