2777
2789

خانما باور کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته و کلافه ام😓

دکترام که دیگه انگار اصلا نمیتونن تشخیص درست بدن🤦‍♀️ دخترم ۱۰ماهو یه هفتشه ولی مورچه ای داره وزن میگیره. شیرخشک پی دی اف و نان کامفورت میخوره

شیرمایع نوترینی درینک که همه میگن بچه هاشون باهاش تپل و بلندقد شدن انگار واسه این آبه🤦‍♀️

همه غذاهاشم مقوی و خوبه. از آب قلم و کره و تخم مرغ و چهارمغزو و ... اینام استفاده میکنم واسش. و میخوره. ولی نهایت ماهی ۳۰۰ گرم اضافه کنه. هرکی میبینش فک میکنه ۴.۵ ماهشه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژنتیک عزیزم

دختر منم اینطوری بود خیلی تلاش کردم وزن بگیره ولی نگرفت الان هم که ۱۰ سالشه لاغره ولی پسرم ماشالا خوبه با اینکه تغذیه دخترم اون موقع خیلی مقوی و خوب بود نسبت به پسرم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
الان وزنش ۷ کیلو ۲۰۰ قدش ۷۰.۷۱. بچه چاق دوس ندارم ولی انقد ریزه میزه هم واقعا خوب نیس مخصوصا از لحاظ ...

دقیقا هم وزن بچه من فقط ۲۰۰گرم توپول تره دختر من

وزن تولدش چقد بوده؟؟؟

دختر من نه ماهگی ۷۰ سانت بوده

من شیر خودمو میخوره

یارب نظر تو برنگردد
الان وزنش ۷ کیلو ۲۰۰ قدش ۷۰.۷۱. بچه چاق دوس ندارم ولی انقد ریزه میزه هم واقعا خوب نیس مخصوصا از لحاظ ...

قدش خوبه عزیزم چون تو جدول قد نگاه کنی برا بچه نه ماهه ۷۰ تا ۷۱ زیر صدک نیس 

یارب نظر تو برنگردد
ژنتیک عزیزم دختر منم اینطوری بود خیلی تلاش کردم وزن بگیره ولی نگرفت الان هم که ۱۰ سالشه لاغره ولی پ ...

وای نگو😓😓

قدش چطوره. من اصلا دوس ندارم قدش کوتاه باشه. نمیدونم این بچه چرا هرچی میخوره وزن نمیگیره. بخدا بچه دیدم یکسوم دختر من داره میخوره ولی هم قدش بلنده هم وزنش بیشتره

دقیقا هم وزن بچه من فقط ۲۰۰گرم توپول تره دختر من وزن تولدش چقد بوده؟؟؟ دختر من نه ماهگی ۷۰ سانت بو ...

من متاسفانه اصلا شیرم مقوی نبود و مثه آب بود. وزن تولدش ۳۴۰۰ قدش ۵۱

وای نگو😓😓 قدش چطوره. من اصلا دوس ندارم قدش کوتاه باشه. نمیدونم این بچه چرا هرچی میخوره وزن نمیگیر ...

عزیزم حرص نخور دختر خواهر من با دختر خواهرشوهرم باهم بدنیا اومدن دختر خواهرم شیر مادر میخورد ماشالله توپول تا چهارسالگی ولی بعدش بچه یهو لاغر و ضعیف شد قدشم زیاد بلند نشد

ولی بچه خواهرشوهرم شیر خشک میخورد ن چاق میشد ن زیاد بلند بعد تو چهار پنج سالگی یهو قد کشید و‌ماشاالله توپول شده

یارب نظر تو برنگردد
وای نگو😓😓 قدش چطوره. من اصلا دوس ندارم قدش کوتاه باشه. نمیدونم این بچه چرا هرچی میخوره وزن نمیگیر ...

قدشم کوتاهتره به نسبت هم سناش😑

دکتر اون موقع به من گفت ببین این بچه کاملا سالمه این ور اون ور نکشش گناه داره ژنش اینه منم ولش کردم الان برای قدش میبرم غدد 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن