2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت....

241 بازدید | 15 پست

بچه ها من برام فرقی نداره....ولی سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده مگه نمیگن خدا به هرکی بخواد دختر میده به هرکی بخواد پسر میده.....پس این رژیم تعیین جنسیت کاملا تناقض داره که....

کسی هست رژیم گرفته باشه و به جنسیت مد نظر رسیده باشه؟ می‌اید توضیح بدید؟ به نتیجه رسیدید یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رژیم تعیین جنسیت تا حالا نگرفتم ولی من پریودای بسیار دردناکی داشتم یه مدت هست که سردیجات رو کلا حذف کردم و فقط گرمی میخورم فلفل سیاه فراوان زنجبیل،خرما،شیره انگور و...هر روز میخورم الان دو سه ماه هست به طرز معجزه آسایی کاملا بدون درد پریود میشم حتی یه قرص استانینوفن هم نمیخورم.پس رژیم روی رحم و تخمدان تاثیر داره 

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

رژیم و این چیزا که الکیه 

کسی که واقعا فقط یه جنسیت خاص مد نظرشه باید بره ivf 

اکثر اینایی که رژیم میگیرن و جنسیت دلخواهشون نمیشه تااااازه یادشون میوفته همه چیو بندازن گردن خدا و به زمین و زمان کفر بگن 

راهش فقط ivf هست وقتی کسی راه درست و علمی رو بیخیال میشه و میره سمت راهی که به شدت پر ریسکه دیگه ربطش به خدا چیه ؟

تومفاتیح اومده براجنسیت دلخواه چیکارکنیم اینکه خدا میده درسته تو هرچی میخوای باید یه قدم براش برداری کع خدابهت بده بعضیا یه جنسیت وبیشتر وست دارن خب باید براش تلاش کنن حالا اگه خداخواست بهش میده

رژیم و این چیزا که الکیه  کسی که واقعا فقط یه جنسیت خاص مد نظرشه باید بره ivf  اکثر اینا ...

ای وی اف یه روش کاملا تهاجمی هست.بدن مادر بمباران هورمونی میشه تا کسی مجبور نشده به نظرم نباید سراغ این روش بره.این روش برای ناباروری هست اونم مرحله آخرش.به نظر من جنسیت بچه اونقدرها هم ارزش نداره سلامتی به خطر بیفته.ولی آیوآی بد نیست برا تعیین جنسیت ازش استفاده بشه

ای وی اف یه روش کاملا تهاجمی هست.بدن مادر بمباران هورمونی میشه تا کسی مجبور نشده به نظرم نباید سراغ ...

خب برای من و شما جنسیت بچه اونقدرا مهم نیست برای خیلیا مهمه 

کسایی که قراره بعد از اینکه جنسیت بچه مطابق میلشون نبود عزا بگیرن و ناشکری کنن همون بهتر که برن ivf .  

اینطوری حداقل یه بچه رو از دوست داشته نشدن اونم فقط به خاطر جنسیتش نجات میدن

خب برای من و شما جنسیت بچه اونقدرا مهم نیست برای خیلیا مهمه  کسایی که قراره بعد از اینکه جنسیت ...

یه خانومی اینجا تاپیک زده بود تبریز آی وی اف کرده بود برای پسر و دوقلو دختر شده بود