2789
عنوان

حاجت روایی

56 بازدید | 3 پست

امروز دوشنبه اول ماه قمری بوده ختم واقعه خیلیارو حاجت روا کرده از امشب به مدت ۱۴ شب باید خونده بشه به این ترتیب که روز اول یه بار روز دوم دوبار تا روز چهاردم که چهارده باره ویه دعا داره که بعدش میخونن من شوهرم شروع کردیم که خدا یه بچه سالم بهمون بده شماهم اگه میخواین شروع کنید ببینیم کدوممون حاجت روا میشیم به حق  امام حسین

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

آیه بعدش چی هست مهربون

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

تونت بزن میاد گلم 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجتت روا انشالله تاپیک بزنی بگی از این ختم حاجت گرفتی

من این روزا سرم خیلی شلوغه حیف نمیرسم بخونم خیلی دوس داشتم لطفا برای منم دعا کن

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...