2777
2789
عنوان

عصبی بودنم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم من سابقه ی افسردگی هم دارم از خودم بدم میاد بی اختیار دل همه رو میشکونم😢

ببین خیلیا مراجعه میکنن،بعضیا هم کثر شان میدونن! میمونن بقیه رو اذیت میکنن،البته افسردگی فقط خود فردو درگیر میکنه

شوهر من بشدت عصبی و کتک کاری میکرد چیزی ک من اصلا فکرشم نمیکردم الان ۲جلسه اس میره کلی خوب شده تازه مرد ۴۰ ساله

من خودمم شغلم استرسیه چند سال پیش شبا ۱ساعتم نمیخابیدم رفتم عالی بود

حتما برو خاهشا حرفای مردمو ب ی ورت نگیر،ب هیچکسم نگو،خیلییی موثره

ببین خیلیا مراجعه میکنن،بعضیا هم کثر شان میدونن! میمونن بقیه رو اذیت میکنن،البته افسردگی فقط خود فرد ...

عزیزم من قبلا روانپزشک میرفتم و دارو مصرف میکردم ولی اینقدر عوارض دارو منو از کار و زندگی جدا کرده بود دیگه ادامه ندادم ولی خوب اون سالها که میخوردم خیلی حالم بهتر شده بود

الان نه خواب خوبی دارم نه اخلاق خوبی کلی بدبینی منفی گرایی خستگی و ...خودم میدونم دوباره افسردگیم برگشته ولی از عوارضش جدا میترسم .چاقی، خواب زیاد بیحالی و ..‌

الان هم ازدواج کردم و مسئولیت زندگیمو دارم دیگه بدتر اوضاع .

ولی حتما میرم انشالله همسرتون حالش خوب بشه واسه منم دعا کن گلم ❤🌸ممنونم از حرفات عزیزدلم 🌸❤

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
عزیزم انشالله ب ارامش برسی ولی پیگیری کن تا بدتر نشده حالت

فدات بشم عزیزم چشما حتما میرم ❤🌸

انشالله شما هم همیشه سلامت باشی گلم ❤🌸

ممنونم از حرفات عزیزدلم❤🌸

عزیزم من قبلا روانپزشک میرفتم و دارو مصرف میکردم ولی اینقدر عوارض دارو منو از کار و زندگی جدا کرده ب ...

عزیزم اگر تهرانی بهم پ بده بهت معرفی کنم

قربونت برم مهربونم

انشالله خدا مشکلاتتو رفع کنه عزیزم

عزیزم اگر تهرانی بهم پ بده بهت معرفی کنم قربونت برم مهربونم انشالله خدا مشکلاتتو رفع کنه عزیزم

فدای محبتات بشم گلم من تهران نیستم متاسفانه  

خدا نکنه عزیزدلم

ممنونم قشنگم انشالا زندگیتون پر از نگاه زیبای خداوند باشه 🌸

بهترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم ممنونم که بهم کمک کردی خدا خیرت بده🌸❤🌸