2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

174 بازدید | 21 پست

خیلی دلم شکسته اینقدر خودخوری کردم شونه هام میسوزه و قلبم و گوشام تیر میکشه....

ته دلم همش میگم خدا این احساس رو تو دل هیچکی نندازه هیچکی تجربش نکنه

عشق یکطرفه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزدلم

پس چی آجی؟

بگو شاید تونستم کمکت کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چی شده گلی 

جریانش خیلی مفصله عزیزم فقط اونجایی دلم خیلی شکست که به شخصیتم برخورد بغضم گرفت نتونستم صحبت کنم طرف متوجه شد خندید مثلا میخواست دلجویی کنه با خنده گفت نگران نباش یادت میره

اون خندید ولی من صدای شکستن دلمو شنیدم

پس چی آجی؟ بگو شاید تونستم کمکت کنم

جریانش خیلی مفصله عزیزم فقط اونجایی دلم خیلی شکست که به شخصیتم برخورد بغضم گرفت نتونستم صحبت کنم طرف متوجه شد خندید مثلا میخواست دلجویی کنه با خنده گفت نگران نباش یادت میره

اون خندید ولی من صدای شکستن دلمو شنیدم

جریانش خیلی مفصله عزیزم فقط اونجایی دلم خیلی شکست که به شخصیتم برخورد بغضم گرفت نتونستم صحبت کنم طرف ...

میدونی آدما همینن طعنه شونو میزنن بعدم با خنده میخوان بگن چیزی نشد ناراحت نشو

قربون دلت خواهر

سعی کن فقط دوری کنی از آدمای سمی

میدونی آدما همینن طعنه شونو میزنن بعدم با خنده میخوان بگن چیزی نشد ناراحت نشو قربون دلت خواهر سعی ...

تو تاپیک قبلم تقریبا یکم جریان هست

اون طعنه ای نزد ولی فکر نمیکردم اینقدر دل سنگ باشه

تو تاپیک قبلم تقریبا یکم جریان هست اون طعنه ای نزد ولی فکر نمیکردم اینقدر دل سنگ باشه

همیشه اونی ک ازش انتظار نداری بدترین ضربه هارو بهت میزنه

هنوز با همکارت درگیری؟  به نظرم دیگه باهاش همکلام نشو فکر کن یه غریبه است و خیلی خشک و رسمی با ...

امروز خیلی عادی باهاش رفتار کردم فقط صحبت کاری نمیخواستم قهر کنم اون به شخصیت خودش منم شخصیت خودم 

اتفاقا با همکار دیگم بحثشون شد حقم با اون بود همکارم بغلش کرد گفت ازم دلگیر نباش سریع اوکی شدن 

اختلاف به هر حال تو کار پیش میاد نمیدونم نوبت که به من رسید از غضب الهی بدتر کرد هیچ کوتاه نیامد...