2777
2789
عنوان

بیاییم کمک😰

148 بازدید | 16 پست

بچه ها یه پلاک زنجیردارم می‌خوام بفروشمش.امروز گزاشتم قیمت طلا گرمی دو ملیون و دویست می‌فروختن.دو ملیون و صد می‌خریدن.مال من میشد ۷۷۰۰.

نمی‌دونم بفروشم.میترسم بفروشم گرونتربشه.میخوام یه وسیله کاری بخرم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گرونترکه مسلمه میشه اصلامگه غیراینم داریم

هم وسیله بخرم هم آموزش ببینم با پولش.کارموشروع کنم .می‌خوام طوری. نشه غصه بخورم گرونتربشه هرچند وسیله هم گرونترمیشه

می‌خوام وسیله ای بخرم باهاش کارکنم.میخوام ضرر نکنم

والا فعلاکه همینجوری قیمتابالامیره اگه مطمعنی قیمت اون وسیله کاریت ثابت میمونه نفروش

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
والا فعلاکه همینجوری قیمتابالامیره اگه مطمعنی قیمت اون وسیله کاریت ثابت میمونه نفروش

عزیزم می‌خوام چرخ خیاطی بخرم قبلاً رفتیم سه خورده چارتومن بود.الان رفتیم میگه ۴۸۰۰

عزیزم می‌خوام چرخ خیاطی بخرم قبلاً رفتیم سه خورده چارتومن بود.الان رفتیم میگه ۴۸۰۰

اونم توبورسه دیگه... پس بفروش بخرایشالاکسب وکارت رابیفته طلاتوبگیری

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
اره طلافروشا همه دارن میگن ازینم بالاتر میره  الان همه مردم ریختن تو طلا فروشی ها فقط سکه و طل ...

آره دقیقا خیلی شلوغ بود راست مییگی .عزیزم می‌خوام چرخ خیاطی بخرم بقیشم برم کلاس خیاطی.کارموشروع کنم الان یکساله خیاطی میکنم بدون آموزش توخونه لباس میدوزم واس خودم.با یه چرخ قدیمی .خسته شدم نمی‌دونم چبکارکنم بنظرت.وقتی طلابره بالاتر چرخا نمی‌رن بالاتر؟

آره دقیقا خیلی شلوغ بود راست مییگی .عزیزم می‌خوام چرخ خیاطی بخرم بقیشم برم کلاس خیاطی.کارموشروع کنم ...

چرا مسلما که بالا میره 

تازه گفتن هر چی میخان لوازم خونگی بگیرید همین الان بگبرید چون بعد عید به شدددت بالا میره لوازم 

اگر شما هم خیلی کارت جدیه و دوست داری خیاطی رو خب الان چرخ بگیری خیلی بهتره 

چون بعد که کار کنی باهاش میتونی بیست تا ازین دستبند هات بگیری ولی مشروط به اینکه این کاری که شروع میکنی فقط واسه سرگرمی نباشه ازش درآمد زایی  کنی و وسط کار ول نکنی

چرا مسلما که بالا میره  تازه گفتن هر چی میخان لوازم خونگی بگیرید همین الان بگبرید چون بعد عید ...

احسنت 👏👏منم فکرم همینه اوضاع خرابه خیلی دقیقا همه داشتن طلامیخریدن هی گفتم خدایا طلاخوگرون شده چطورمیخرن پ بگو😒مرسی عزیزم فردا میرم میفروشم چرخ میخرم😍💋