2777
2789
عنوان

چقد پرروئه 😡

120 بازدید | 5 پست

تازگیا رفتم پیش ی آرایشگر بند و ...رو یاد بگیرم بعد امروز زنگ زده میگه کجایی ؟میگم بیرونم میگ میدونم بیرونی کجایی؟(منم بخاطر اعتیاد همسرم میرم کلاس .اونجا بودم) مجبور شدم بگم دکترم گفت مگ قرار نبود دیروز بری گفتم ن دیگ امروز اومدم .(میخواست آرایشگاه رو جا بجا کنه بره ی جای دیگ )گفتم جا ب جا شدین؟من ب فکر اصلاحم تو ب فکر جاب جایی از تو ام برا من شاگرد درنیومد😏

بی ادب انگار طلب کاره یا پولی چیزی میده ب من صورتا رو تر و تمیز بند میندازم تحویلش میدم .سالن و جارو میزنم همه کار میکنم بعد ی قرون ک نمیده هیچ طلبکارم هست😡

ی مدت ک کارآموزی می‌ری حقوق نداره ولی خب اونم خوب حررف نزده

من خودم اولش بهش گفتم ک پول نمیخوام.ولی غلام حلقه ب گوشش نیسم ک کار وزندگیمو ول کنم برم اونجا .بخدا رنگ ومش داشتنی از صبح تا شب سرپا میمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اولش بهش گفتم ک پول نمیخوام.ولی غلام حلقه ب گوشش نیسم ک کار وزندگیمو ول کنم برم اونجا .بخدا ...

میدوتم عزیزم منم خودم ی مدت کار آموز بودم خیلی سر پا وایمیسادم اگه جایی خواستی بری قبلش خبر بده بهش تا رابططون خوب بمونه اگه میخای کار کنی .

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
میدوتم عزیزم منم خودم ی مدت کار آموز بودم خیلی سر پا وایمیسادم اگه جایی خواستی بری قبلش خبر بده بهش ...

الان چیکار میکنید سالن دارید ؟ بله حق باشماست .ولی لحن حرف زدنش ناراحتم کرد

الان چیکار میکنید سالن دارید ؟ بله حق باشماست .ولی لحن حرف زدنش ناراحتم کرد

نه خواهر بیکارم ادامه ندادم  .عیب ندارع اینجا باید کوتاه بیای .یعنی  تو کارت گیره پس باید سکوت کنی .

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...