2777
2789
عنوان

رفتار جاریم...

395 بازدید | 30 پست

برادرشوهرم همیشه از باباش  پول کشیده

بتازگی هم ۲ تومن از کارت پدرشوهرم ورداشته 

از وقتی پدرشوهرم بهش گفته پولو پس بده نیومدن خونشون جاریم هم با اینکه سواد زیادی نداره ولی ی جوری رفتار میکنه ک حس میکنم احترام اونو خیلی دارن بعد منی ک احترام پدرشوهرم اینارو دارم همیشه حس میکنم منو ساده دیدن از طرفی هم نمیتونم مث جاریم رفتار کنم یکی از رفتارای جاریم اینه ک چیزی ک میخوره رو جمع نمیکنه میزاره مادرشوهرم از جلوش ورداره  با وجود این رفتارا حس میکنم اون انگاری براشون محترم تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودتون رو با جاری‌تون مقایسه میکنین اصلا بنظر خودتون به دور  از ادب نیست شما یه چیزی بخورین ...

چرا منم خیلی ادب و احترام برام مهمه ولی نمیدونم چرا حس میکنم اونارو بیشتر دوس دارن پدرشوهرم ک همیشه هوای اونارو بیشتر داره

احیانا بزرگتره ازشما؟درسته

چون منم دقیقا مث شما رفتارمیکنم ولی سوارم شدن و بم میگن ساده ولی جاریم با تمام بدیا وبی احترامیا بازم احترامشو دارن.یعنی اصلا به روش نمیارن که تو چکارکردی .ولی خدانکنه یوقت ناخواسته من کاری کنم قشنگ میگن که فلان  کردی درصورتی که اشتباه برداشت کردن.

یکی از رفتارای جاریم اینه که یه بار که مادرشوهرم با خواهرشوهرم اومده بودن تهران از راه رفته بودن خونه ی اونا بعد جاریم گفته بود چرا از راه میاین اینجا همش.درصورتیکه بزرگه هستن و اگه اونجا نرن برادرشوهرم گلایه میکنه بهشون.یا هزار ویک جوربی احترامی.مثلا صبح زود میخان برن شهرستان پدرشوهر ومادرشوهرم اصلا نمیره بدرقه شون.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
چرا منم خیلی ادب و احترام برام مهمه ولی نمیدونم چرا حس میکنم اونارو بیشتر دوس دارن پدرشوهرم ک همیشه ...

عزیزم مگه اصلا مهمه؟؟؟؟ اتفاقا هرچی سرشون به اونا گرم باشه با شما کمتر کار دارن تازه خدا به خود آدم بده مال بقیه پیش کش خودشون

چرا منم خیلی ادب و احترام برام مهمه ولی نمیدونم چرا حس میکنم اونارو بیشتر دوس دارن پدرشوهرم ک همیشه ...

از نظر مالی منظورته

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست