2777
2789
عنوان

آزمایش nipt

1873 بازدید | 8 پست

خانومای عزیز از اونجایی که شنیدم آزمایشگاه ها پولکی شدن و برای اینکه امینوسنتز هم بکنن و پولش و بگیرن معمولا نسبت به فرمی که پر می‌کنیم قبل از آزمایش های ریسک اعلام میکنن نتیجه آزمایش رو ، که مجبور بشیم دوباره امینوسنتز هم بکنیم،میخواستم بدونم اگر تو فرم اطلاعات ژنتیکی خانوادگی رو درست ننویسیم اتفاقی می‌افته ؟ تاثیری رو آزمایش داره ؟

چون اونا کروموزوم هارو بررسی و آزمایش میکنن ، اگرم ما چیزی رو اشتباه بنویسیم مشکلی پیش میاد ؟ از نظر اینکه طبق فرم الکی های ریسک نزنن،چون خیلی خوندم کسایی که سنشون بالای سی سال بوده و یا سابقه داشتن تو خانواده اکثرا های ریسک زدن و بعد از امینوسنتز گفتن نه بچه سالمه اشتباه شده بوده

ازمایش سلفری منظورتونه؟ چی رو مثلا راستشو ننویسی؟

بله عزیزم سلفری 

ما تو خانوادمون سابقه سندروم داریم ، میگم اون و ننویسم تو فرم اتفاق خاصی می‌افته ؟ تاثیری داره رو آزمایش ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه فامیل نزدیک تون هست به نظرم  بنویسین بهتره شاید دقیق تر بررسی کنن اینجوری

نمیدونم والا ، خودمم موافق اطلاعات اشتباه دادن نیستم ولی اینقدر که همه جا فقط پول رو میبینن و خیلی شنیدم این مورد رو که اطلاعاتی که میدیم تاثیر میزاره، و هزینه هاش هم خیلی زیاده دو به شک شدم 

بله عزیزم سلفری  ما تو خانوادمون سابقه سندروم داریم ، میگم اون و ننویسم تو فرم اتفاق خاصی می‌ا ...

عزیزم جواب آزمایش رو بر اساس اطلاعات خانواده و سابقه بیماری چک میکنن .. اگر اشتباه بگی، توی نتیجه گیری اشتباه میشه.. مثل این میمونه که علائم رو نگی و بخوای دکتر حدس بزنه مریضی چیه.. حتما همه اطلاعات رو بنویس