2777
2789
عنوان

آزمایش nipt

1881 بازدید | 8 پست

خانومای عزیز از اونجایی که شنیدم آزمایشگاه ها پولکی شدن و برای اینکه امینوسنتز هم بکنن و پولش و بگیرن معمولا نسبت به فرمی که پر می‌کنیم قبل از آزمایش های ریسک اعلام میکنن نتیجه آزمایش رو ، که مجبور بشیم دوباره امینوسنتز هم بکنیم،میخواستم بدونم اگر تو فرم اطلاعات ژنتیکی خانوادگی رو درست ننویسیم اتفاقی می‌افته ؟ تاثیری رو آزمایش داره ؟

چون اونا کروموزوم هارو بررسی و آزمایش میکنن ، اگرم ما چیزی رو اشتباه بنویسیم مشکلی پیش میاد ؟ از نظر اینکه طبق فرم الکی های ریسک نزنن،چون خیلی خوندم کسایی که سنشون بالای سی سال بوده و یا سابقه داشتن تو خانواده اکثرا های ریسک زدن و بعد از امینوسنتز گفتن نه بچه سالمه اشتباه شده بوده

ازمایش سلفری منظورتونه؟ چی رو مثلا راستشو ننویسی؟

بله عزیزم سلفری 

ما تو خانوادمون سابقه سندروم داریم ، میگم اون و ننویسم تو فرم اتفاق خاصی می‌افته ؟ تاثیری داره رو آزمایش ؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه فامیل نزدیک تون هست به نظرم  بنویسین بهتره شاید دقیق تر بررسی کنن اینجوری

نمیدونم والا ، خودمم موافق اطلاعات اشتباه دادن نیستم ولی اینقدر که همه جا فقط پول رو میبینن و خیلی شنیدم این مورد رو که اطلاعاتی که میدیم تاثیر میزاره، و هزینه هاش هم خیلی زیاده دو به شک شدم 

بله عزیزم سلفری  ما تو خانوادمون سابقه سندروم داریم ، میگم اون و ننویسم تو فرم اتفاق خاصی می‌ا ...

عزیزم جواب آزمایش رو بر اساس اطلاعات خانواده و سابقه بیماری چک میکنن .. اگر اشتباه بگی، توی نتیجه گیری اشتباه میشه.. مثل این میمونه که علائم رو نگی و بخوای دکتر حدس بزنه مریضی چیه.. حتما همه اطلاعات رو بنویس