2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

بين خاستگاراي خودم فقط يكيشون يجوري بود بقيشون خوب بودن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خیر 

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

من اونجا نگفتم ولی بذارید اینجا بگم

ی خاستگار داشتم اه در بساط نداره عا

ولی هر شرطی گذاشتم قبول کرد(میخاستم ردش کنم ول کن نبود)

گفتم ماشین میخام خودش نداشت گف میخرم

گفتم خونه گف میزنم ب نامت

گفتم دوس دارم شاغل باشم و شغل از خودم باشه گف برات مغازه میزنم مشغول شو

گفتم دانشگاه گف با ماشین خودت برو بیا

الانم تو محل میبینمش ی جفت دمپایی پاشه

خیلی پروو بود

جالبیش اینجاس زن گرفتهههههه😂😂😂

من اونجا نگفتم ولی بذارید اینجا بگم ی خاستگار داشتم اه در بساط نداره عا ولی هر شرطی گذاشتم قبول کر ...

چقدر صبوری . من که حالا سنم کمه و قصد ازدواج به صورت سنتی ندارم اما باورت نمیشه تا همین چادر سر می کردم برای امزاده رفتن و اینا پیشنهاد می دادن  حسرت به دل موندم یکی بیاد من با خودش ببره خارج کنکور ندم    

چقدر صبوری . من که حالا سنم کمه و قصد ازدواج به صورت سنتی ندارم اما باورت نمیشه تا ...

خداشاهده پسره اعتیاد هم داشت

اخر سر دیگ توهین کردم ک رفتن

ولی خدارووشکر الان یکیو دارم ب دنیا نمیدمش عین بعضیا لافم نمیزنه 😂خارج میخای چیکار بشین تو مملکت خودمون ک ب زودی گل و بلبل میشه😁

خداشاهده پسره اعتیاد هم داشت اخر سر دیگ توهین کردم ک رفتن ولی خدارووشکر الان یکیو دارم ب دنیا نمید ...

عه چقدر خوب خوش حالم راضی و احساس خوشبختی می کنی .

نه بابا فکر نکنم . بشه هم بازمکلی راه داره تا مثل کشورای دگ پیشرفت کنه و خب کلا از اول راهنمایی یکی از اهدافم ادامه تحصیل تو یه کشور دگ بود. اگ امسال پزشکی یا دندون بیارم کارم راحت میشه می تونم پذیرش مستقیم بگیرم. برام دعا کن