2777
2789
عنوان

بارداری در عقد

1365 بازدید | 36 پست

اگر در دوران عقد باردار بشین چیکار میکنین؟

و اگر خاطره ای یا شنیده ای دارین تعریف کنین

تعداد رای : 35
نظرسنجی
سقط میکنم
7
20%
عروسی رو زودتر میگیرم
25
71%
بچه مو دنیا میارم سه نفری عروسی میگیریم (😂)
2
5%
عروسی نمیگیرم
1
2%

یه همسایه ای داشتم کاریم نکرده بودن طفلی حامله شده بود

اسپرم ریخته بود رو واژن و رفته داخل 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه بغلی ما با بچه هفت هشت ماه عروسی کرد بنده خدا..ما فکر میکردیم واقعا اشتباه شنیدیم چون مطمئن بودیم عقد بودن ولی دیگه خونشون آماده نبود بچه بدنیا اومد یه عروسی خودمونی گرفتن اومدن سرزندگیشون

من دختر خاله مامانم همینجوری شده بود بعد مجبور شده بود زود ازدواج کنه ولی بعدا همه فهمیده بودن پشت سرشون غیبت میکردن ولی مادربزرگ من با این که اصلا روشن فکر نبود همیشه میگفت که از نظرش بارداری تو دوران عقد اصلا مشکلی نداره 

خودم که مجردم ولی یکی از فامیلامون تو عروسیش شکمش از روی لباس معلوم بود مامان عروس هم باهاش قهر بود ...

منم یه عروسی رفتم عروس ۶ماهه بود

اینقد غذا اضاف اومد به همه مهمونا غذا میدادن ببرن😂😂😂😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
🥴🥴

مثلا یکی گفته بود سه سال عقد بودن سریع عروسی گرفته بودن دیگه..

یکی دیگه گفته بود خیلی خانواده شوهر بد برخورد کردن دختره تا پنج ماهگی شوهرش ولش میکنه بعد میاد دنبالش خونه باباش..خیلی سرکوفتش میزدن گفت شوهرم نفرین کردم دیگه بچه دار نشه و همین طورم شده فقط همون یه دونه دارن

مطمنی عزیزم؟ درست اینجور بارداری وجود دارع ولی ممکنم هست دروغ گفته باشه

نه مطمئنم دروغ نگفتن

مادرشوهرش همسایه مون بود بردش پزشک قانونی😐😶