2777
2789
عنوان

واقعا بعضی مردا چرا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 36 پست
چون نمیدن واقعان

اره ن همشون 

من کارت اصلی شوهرم همیشه تو خونست همونک خقوقشو سهامو یارانه هاواینارو واریز میکنن رمز همشونم دارم ی عادتم دارم ک هزارتومنم چیزی بخوام زنگ میزنم ازش میپرسم گاهی ازم ناراحت میشه همیشه میگ خوشم نمیاد زنگ میزنی اجازه میگیری ولی خوب اینم اخلاق منه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه کارت دارم هر چقدر بکم میزنه به حسابم ولی واقعان بعضی ها گدان

خو منم حرفم همینه بخدا چرا میگی همه مردا همون اول بگو بعضیا 

منم شوهرم تاحالا ده تا کارت برام گرفته یارمزشونو فراموش کردم یا گمشده یا مسدود🤣این اخری گفت برو بگیر گفتم بیخیال کارت میخوام چیکار 

کسی هس شبیه من؟

من تمام طول زندگیم فقط یه سالشو عابر داشتم 🤣

اوه اوه نگو منم رمزشونو فراموش میکنم هی پول خوب بود این کارتا چیه بابا

من مث ماهیم کارتو بارمزشو از شوهرم میگیرم میرم مغازه خرید میکنم موقع کارت کشیدن یادم میوفتع رمز یادم نی باز زنگ میزنم میپرسم باز منتظر میمونم نوبتم شه حساب میکنه باز میبینم یادم نمیاد 😑🤣

من مهندسی خوندم دوتا بچه کوچیک‌دارم .شوهرم وصعش خوبه.ولی میدونم برم سرکار باید خودم خرج خونه بدم.یه ...

شوهر منک ن خرجی میداد ن میذاشت برم سرکار میگفت برو از مامانت بگیر قبل عقد چون مامانم پزو هست انگار صبر کرده کینه بدل گرفته بعد عقد تلافی کرد سرمن

من چکار کنم ک مامانم اینجوریه🤦‍♀️