2777
2789
عنوان

یه مشورت؟

131 بازدید | 39 پست

اگه‌کسی ‌ک واقعا دوستتون داره تو محیط‌ کار بهتون توجه میکرده و علاقه داشته و درواقع هدفش ازدواج بوده بعد ک میفهمه‌شما ازش بزرگترین، یهو سرد بشه و واقعا کم محلی ‌کنه جوری ک حتی یه سوالم نیاد ازتون بپرسه بره از میز ‌اون همکارتون بپرسه واون ارجاعش بده ب میز شما ...چجوری باهاش برخورد میکردین خیلی اعصابم ازین رفتاراش خورده داغون شدم ..خیلی له شدم مخصوصا ازینکه عادی رفتار نمیکنه ...شما بودین چجوری رفتارمیکردین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی محلی این موقه ها خوبه اگه واکنش نشون بدی یعنی خیلی مهم بوده برات

بی محلی ک میکنم با اخمه و واقعا میفهمه ک من میخاستمش ..وقتی کم محلی کنم بعدش حالم بد میشه ازطرفی خودشم خیلی رو اعصابه منو اصلا نمیبینه

بی محلی این موقه ها خوبه اگه واکنش نشون بدی یعنی خیلی مهم بوده برات

خوب وقتی محل میدم بهش،تحویل نمیگیره‌ .. وقتی هم کم محلی میکنم بازم نمیاد تو قسمت اداری و میفهمه‌من بد برخورد کردم

بی محلی کن.انگار وجودخارجی نداره اصلا توی این دنیا

خوب میفهمه‌ ک برام مهم بوده . تازه بدتر میشه .مثلا امروز ک سلام کرد سرمو نیاوردم بالا اصلاا دیگه ندیدمش تومحیط اداری

من سعی کردم بی محلی کنم ولی بازدلم اروم نبود و از چشام میفهمید یه چیزی هست ... دارم انتقالی میگیرم م ...

شما اقا هستید؟منم دیگه نگاه چشم تو چشم نمیکنم بهش..یعنی هردو نمیکنیم