2777
2789
عنوان

بارداری

202 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من امپول یوروفولیتروپین میزنم ۶تا داروی کلومیفن هم میخورم روزی دوتا دکتر برام ip۶ پونیکا و ویتاگنوس نوشته منی که تو اقدام هستم اینا ضرر داره کسی هس با وجود اقدام و بارداری اینا رو بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب روز چندم پی؟نزدیکی داشتی؟

امروز تموم شدم از پری از روز سوم پریودی کلومفین میخورم و امپول میزنم این قرص ها رو بعد تموم شدن پری باید شروع کنم از فردا

امروز تموم شدم از پری از روز سوم پریودی کلومفین میخورم و امپول میزنم این قرص ها رو بعد تموم شدن پری ...

مگه روشون ننوشته از روز چندم پری بخوری؟بعدشم عزیزم شما ک میگی پری امروز تموم شده چطور میگی شاید باردار باشم

مگه روشون ننوشته از روز چندم پری بخوری؟بعدشم عزیزم شما ک میگی پری امروز تموم شده چطور میگی شاید بارد ...

میگم این دارو امپول باعث بارداری بشه و من ندونم دوباره چند تا روزی قرص بخورم چی یه وقت سقط نکنه

میگم این دارو امپول باعث بارداری بشه و من ندونم دوباره چند تا روزی قرص بخورم چی یه وقت سقط نکنه

ن اگه ضرر داشت نمینوشت دکتر.این داروها برای قوی کردن تخمدان ها برای بارداری نترس