2777
2789
عنوان

بارداری

216 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من امپول یوروفولیتروپین میزنم ۶تا داروی کلومیفن هم میخورم روزی دوتا دکتر برام ip۶ پونیکا و ویتاگنوس نوشته منی که تو اقدام هستم اینا ضرر داره کسی هس با وجود اقدام و بارداری اینا رو بخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب روز چندم پی؟نزدیکی داشتی؟

امروز تموم شدم از پری از روز سوم پریودی کلومفین میخورم و امپول میزنم این قرص ها رو بعد تموم شدن پری باید شروع کنم از فردا

امروز تموم شدم از پری از روز سوم پریودی کلومفین میخورم و امپول میزنم این قرص ها رو بعد تموم شدن پری ...

مگه روشون ننوشته از روز چندم پری بخوری؟بعدشم عزیزم شما ک میگی پری امروز تموم شده چطور میگی شاید باردار باشم

مگه روشون ننوشته از روز چندم پری بخوری؟بعدشم عزیزم شما ک میگی پری امروز تموم شده چطور میگی شاید بارد ...

میگم این دارو امپول باعث بارداری بشه و من ندونم دوباره چند تا روزی قرص بخورم چی یه وقت سقط نکنه

میگم این دارو امپول باعث بارداری بشه و من ندونم دوباره چند تا روزی قرص بخورم چی یه وقت سقط نکنه

ن اگه ضرر داشت نمینوشت دکتر.این داروها برای قوی کردن تخمدان ها برای بارداری نترس

2790
2778
2791
2779
2792