2789
عنوان

مسافرت

104 بازدید | 7 پست

عصر همگی بخیر 

شما اگر همسرتون پروژه کاری داشته باشه جایی که فاصله اش حدود ۱۰۰۰ کیلومتر هست و با هواپیما راحت بره و بیاد بعد بگه بیا با ماشین بریم و بیایم با هم میرید دو روزه البته یک روز رفت و یک روز برگشت هم طول میکشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قطعااا من با همسرم ته دنیارم میرم 

من فکر هزینه و خستگی راه رو بیشتر میکنم با هواپیما بره هزینه ای نداره با ما حداقل ۵_۶فقط هتل حالا غذا و ...بماند

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره میرم  همیشه شوهرم هرجا رفته باهاش رفتم فقط وقتایی ک حاملمو بچه کوچیک دارم نرفتم

من میرفتم همیشه الان هزینه ها خیلی سنگین شده هتل و غذا و ...

یجای ارزون ترین برین ولی برو همراش

نمیشه آخه بچه دارم هرجایی نمیشه رفت 

ماهی دو بار میره میاد این سری من گفتم میخوای باهم بریم چند روزه پروازها کنسل میشه گفت بیا ولی باز دلم نمیاد خسته بشه