2789
عنوان

چی میشه؟؟؟میدونید؟؟؟

626 بازدید | 7 پست

هوای اینجا سرده . ماشین از شب تا صبح بمونه بیرون  چی میشع؟یخ میزنه؟اگه یخ بزنه چی میشه؟؟

بابام سفارش کرده ماشین رو پارکینگ بزارین یخ میزنه راست میگه؟میتونم راحت بندازم پارکینگ ولی درآورنش سخته چون شیب زیادی داره و اینکه باید دنده عقب برم . میشه بگین بمونه بیرون چی میشه ؟؟؟؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخ میزنه و یه 20 میلیونی خرج رو دستتون میذاره، اگه ضد یخ توش هست یه پتو بذار رو شیشه جلو و کاپوت ماشین بازم برا امنیت ماشینتون ببر پارکینگ

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ضد یخ داره ؟؟ ماشین من ضد یخ نداشت یخ زد بدبخت شدم🤦🏻‍♀️

یا خدا .نه بابا ندارم😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
یخ میزنه و یه 20 میلیونی خرج رو دستتون میذاره، اگه ضد یخ توش هست یه پتو بذار رو شیشه جلو و کاپوت ماش ...

واییییی .بابام میگشتم😐