2777
2789
عنوان

امتحان

86 بازدید | 11 پست

فردا ۸۰ صفحه رو باید امتحان بدم و فعلا صفحه اولم🚶‍♀️

باید درسای کلاسی فردام رو هم تمرین کنم

این روزا روی دانش‌آموزا مخصوصا دبیرستانیا فشار خیلی زیاده...

اگه توی خونه‌تون یکی دارید هواشو داشته باشین💚

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم به عنوان یه دبیرستانی امروز آخرین امتحانم بود  در این یک ماه بیشترین فشار و محدودیت عل ...

اوه خوشبحالت تموم شده

ما چون کرجیم هی خوردیم به تعطیلی فقط سه تا امتحان دادیم

الان مدیر معاون دارن عقده‌هاشون رو رومون خالی میکنن!هرروز امتحان بدون فرجه

تازه بعد امتحان باید بشینیم سر کلاسِ درس🤦🏻‍♀️

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
اوه خوشبحالت تموم شده ما چون کرجیم هی خوردیم به تعطیلی فقط سه تا امتحان دادیم الان مدیر معاون دارن ...

تازه من دوازدهم تجربی هستم خیلی فشار بهم اومد

ما اصفهانیم و تعطیلی داشتیم وگرنه هفته پیش تموم شده بود

کاربر پسر هستم.
موفق باشی  ولی بنظر گوشیتو کلا خاموش کن و بردار و اگ ی موقع لازم  اشتی از مال مامان بابات ...

ممنونم💚

نه آخه هی باید با معلم در ارتباط باشیم اگه حذفی‌ای چیزی بود بهمون بگه💔

تازه من دوازدهم تجربی هستم خیلی فشار بهم اومد ما اصفهانیم و تعطیلی داشتیم وگرنه هفته پیش تموم شده ب ...

اره ما هم باید ۲۸ دی امتحاناتمون تموم میشد...الان که طول کشید کلیییی سخت‌تر شده🤦🏻‍♀️باید درسای ترم دوم رو هم بخونیم

راستی شما کنکور دی رو شرکت کردین؟

بله شرکت کردم ولی برام حالت آزمایشی داشت

آره اکثرا فقط رفته بودن ببینن فضا چطوره...منم احتمالا سال بعد برم

رتبه بهتون اعلام نمیکنن درسته؟