زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 عنوان امتحان 86 بازدید | 11 پست فردا ۸۰ صفحه رو باید امتحان بدم و فعلا صفحه اولم🚶♀️باید درسای کلاسی فردام رو هم تمرین کنماین روزا روی دانشآموزا مخصوصا دبیرستانیا فشار خیلی زیاده...اگه توی خونهتون یکی دارید هواشو داشته باشین💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚 1401/11/03 | 18:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smart_man عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 4540 من خودم به عنوان یه دبیرستانی امروز آخرین امتحانم بود در این یک ماه بیشترین فشار و محدودیت علیه من بود ولی خداروشکر نتیجه داد کاربر پسر هستم.
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 رشتت چیه و کدوم سالی انسانییازدهمم💔 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 من خودم به عنوان یه دبیرستانی امروز آخرین امتحانم بود در این یک ماه بیشترین فشار و محدودیت عل ... اوه خوشبحالت تموم شدهما چون کرجیم هی خوردیم به تعطیلی فقط سه تا امتحان دادیمالان مدیر معاون دارن عقدههاشون رو رومون خالی میکنن!هرروز امتحان بدون فرجهتازه بعد امتحان باید بشینیم سر کلاسِ درس🤦🏻♀️ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
minaaaa65 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 1698 انسانی یازدهمم💔 موفق باشی ولی بنظر گوشیتو کلا خاموش کن و بردار و اگ ی موقع لازم اشتی از مال مامان بابات استفاده کن
smart_man عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 4540 اوه خوشبحالت تموم شده ما چون کرجیم هی خوردیم به تعطیلی فقط سه تا امتحان دادیم الان مدیر معاون دارن ... تازه من دوازدهم تجربی هستم خیلی فشار بهم اومدما اصفهانیم و تعطیلی داشتیم وگرنه هفته پیش تموم شده بود کاربر پسر هستم.
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 موفق باشی ولی بنظر گوشیتو کلا خاموش کن و بردار و اگ ی موقع لازم اشتی از مال مامان بابات ... ممنونم💚نه آخه هی باید با معلم در ارتباط باشیم اگه حذفیای چیزی بود بهمون بگه💔 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 تازه من دوازدهم تجربی هستم خیلی فشار بهم اومد ما اصفهانیم و تعطیلی داشتیم وگرنه هفته پیش تموم شده ب ... اره ما هم باید ۲۸ دی امتحاناتمون تموم میشد...الان که طول کشید کلیییی سختتر شده🤦🏻♀️باید درسای ترم دوم رو هم بخونیمراستی شما کنکور دی رو شرکت کردین؟ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
smart_man عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 4540 اره ما هم باید ۲۸ دی امتحاناتمون تموم میشد...الان که طول کشید کلیییی سختتر شده🤦🏻♀️باید درسای ترم ... بله شرکت کردم ولی برام حالت آزمایشی داشت کاربر پسر هستم.
smart_man عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 4540 اره ما هم باید ۲۸ دی امتحاناتمون تموم میشد...الان که طول کشید کلیییی سختتر شده🤦🏻♀️باید درسای ترم ... ریاضی کنکور دی خیلی سخت بود کاربر پسر هستم.
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 بله شرکت کردم ولی برام حالت آزمایشی داشت آره اکثرا فقط رفته بودن ببینن فضا چطوره...منم احتمالا سال بعد برمرتبه بهتون اعلام نمیکنن درسته؟ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚