2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تازه پیدا کردم این دعا را میخوام شروع کنم اما این کانال تو ایتا طوری هست که ختم های مجرب که تعداد زیادی ازش حاجت گرفتن را میزاره، عضو بشی رایگان دعای شخصی هم میده شما مشکلت را میگی راهنمایی میکنند

برای دشمن 80بار الحسیب بگو به نیت همشون و100یاودود بگو هر روز بگو آروم میشن از این دوتا نتیجه گرفتم آدمای بد دور برم را که آزارم میدادن ساکت کردم 

دلم بد شکسته همه بلایی سرم اوردن از خوردن پولم تا شکستن دلم تا کتک زدن همش میگم خدایا تو کجایی پس زن ...

صبر کن، نابودیشونو میبینی صبر خدا زیاده منم بهم ظلم کردن الان دارن میکشن بعد چند سال 

صبر کن، نابودیشونو میبینی صبر خدا زیاده منم بهم ظلم کردن الان دارن میکشن بعد چند سال 

همه زندگیم نابود کردن خودشون شاد و خرم زندگی می کنند جیگرم بیشتر اتیش می گیره اینطوری 

همه زندگیم نابود کردن خودشون شاد و خرم زندگی می کنند جیگرم بیشتر اتیش می گیره اینطوری 

بهشون فکر نکن زندگیتو بساز از خدا بخواه کمکت میکنه تجربه دارم که میگم از خدا بخواه فراموششون کنی