صوفیا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 677 عنوان خانومایی که دندون پر کردن بیاین؟ 1051 بازدید | 31 پست سلام دوستان من دیروز دندون مو عصب کشی و پر کردم خواستم بدونم تا چند روز با اون دندون نباید غذا بخورم؟ امروز خواستم با اون دندونم نون رو بجویم ولی درد کرد و نتوانست سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚 1401/11/03 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15548 من تایک هفته ده روز درد داشتم نمیتونستم غذابخورم بااون سمتم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
mesyjan عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 6221 عصب کشی فک کنم سه روز فقط باید سوپ و همچنین غذهایی بخوریپر کردنم ی روز سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 تا سه روز درد داره و طبیعیهالبته بعضیا اصلا درد ندارن یا یک روزولی دندون تا دو هفته حساس هست شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
صوفیا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 677 1هفته تا22روز طبیعیه شما تجربه داشتین عزیزم؟ من دندونم درد ونداره اصلا ولی اگه بخوام چیزی بخورم درد میکنه ،بنظرم هنوز لثه و زخمه سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
صوفیا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 677 من تایک هفته ده روز درد داشتم نمیتونستم غذابخورم بااون سمتم پس طبیعیه عزیزم؟بعد لثه ی شما هم باد کرده بود؟ سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
arisammm عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 11176 شما تجربه داشتین عزیزم؟ من دندونم درد ونداره اصلا ولی اگه بخوام چیزی بخورم درد میکنه ،بنظرم هنوز لث ... من دستیار دندان پزشکم،طبیعیه چون زخمه دندوه داروهاتونو بخورید ب مروربهتر میشه هرچه دادم به اوحلالش باد
دخی_لورسونی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1216 عزیزم هزینش چقدر شد؟ فمینیست💚🕊 (چی چشمه وابو نه چی گوراو)
صوفیا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 677 تا سه روز درد داره و طبیعیه البته بعضیا اصلا درد ندارن یا یک روز ولی دندون تا دو هفته حساس هست من احساس میکنم لثه م زخمه،وقتی میخوام چیزی رو با اون دندون بخورم بهش فشار نیاد سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
صوفیا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 677 من دستیار دندان پزشکم،طبیعیه چون زخمه دندوه داروهاتونو بخورید ب مروربهتر میشه دارو هم که آموکسی سیلین و مترونیزادول دادن ز،بعد ببخشید باد کردن لثه هم طبیعیه؟ سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 من احساس میکنم لثه م زخمه،وقتی میخوام چیزی رو با اون دندون بخورم بهش فشار نیاد خب نخور وقتی فکر میکنی زخمهدکترم بهم گفت تا دوسه ساعت اصلا غذا نخوربعدشم غذای نرمو اینکه تا دوسه هفته غذا بخوری دندونت حساس هست تا عادی بشهتو اصلا اون سمت غذا نخور شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
صوفیا۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 677 عزیزم هزینش چقدر شد؟ عصب کشی و پر کردن ۳ تومن سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15548 پس طبیعیه عزیزم؟بعد لثه ی شما هم باد کرده بود؟ نمیدونم دقت نکردم اما خیلی دردداشتم حتی سرم ونمیتونستم خم کنم تا دوروز دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!