2789
عنوان

بارداری

225 بازدید | 20 پست

بعددوسال از بارداری ناموفقم میگذره این ماه چندبار اقدام کردم میگفتم این سری شایدبدون دردسرددارو بگیره اخه پلی کیستیکم اصلا تخمک گذاری ندارم فقط با قرص پریودمیشم

چقدر امیدوار بودم الکی امروز پریود شدم

پریودم اعصابم خورده ناراحت باردارنبودن بچه از دست رفتم 

مامانمو خواهرمم الان از خونمون رفتن شهرستان تنها شدم 

غروبه دلگیر یعنی توانایی خودکشی رو دارم 

چرا نباید به صلاحم‌باشه و باردار میشدم😭😭😭😭شوهرم دیشب باخوشحالی میگفت عقب ننداختی 😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من ۸سال دارو درمان کردم الان ۲قلو دارم😍

نا امید نباش😍

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم پلی کیستیک بودم

ببین فقط یه نصیحت بهت بکنم واسه چند وقت (حداقل سه ماه) فکر و ذکر بچه رو بزار کنار

فقط به درمان خودت فکر کن 

برای رفع تنبلی کلا قرص و دارو و دکتر رو بزار کنار 

اصلاح سبک زندگی رو شروع کن 

تو نت و ای نستا سرچش کن میفهمی چی به چیه 

بهت قول میدم بعد سه ماه ک رعایت کنی بری سونوگرافی خبری از پلی کیستیک نباشه یا خیلیی کم باشه 

من جواب گرفتم از این راه 

صبور باش عزیزم  منم در انتظار یه نی نی ام

اخه میدونم دوباره باید برم متخصص نازایی دارو بخورم مدام سونو بشم 

خسته ام واقعا اخه چرا بدون دردسر نمیتونم باردار بشم

روزی صدبارمیگم غلط کردم میگفتم بچه میخوام چکار کنم 

بچمو تو ۷ ماه از دست دادم بچه ای که چقدر زحمت کشیدم واسه بدست اوردنش ی شبه از دست دادمش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم پلی کیستیک بودم ببین فقط یه نصیحت بهت بکنم واسه چند وقت (حداقل سه ماه) فکر و ذکر بچه رو بزار کن ...

میشه بگی چکار کردی؟بخدا خستم از وضعیت تخمدانام 

خیلی اوضاعم بده هربار که سونو میرمم بهم میگن خیلی دیگ تنبلن 

بارداری قبلیم دوماه لتروزول خوردم با سینال اف میزدم گرفت دوتا تخمک‌داشتم 

من ۸سال دارو درمان کردم الان ۲قلو دارم😍 نا امید نباش😍

اخی عزیزم خداحفظشون کنه😍

اخی عزیزم خداحفظشون کنه😍

❤️😘😘😘😘

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
میشه بگی چکار کردی؟بخدا خستم از وضعیت تخمدانام  خیلی اوضاعم بده هربار که سونو میرمم بهم میگن خ ...

سقط شد بارداری قبلیتون؟ قبل تشکیل قلب؟

ببین دقیق یادم نیست چیکارا کردم تا جایی ک یادمه مهم هاشو بهت میگم 

اولین و مهم تریین قدم اینه استرس نداشته باشی و به بچه دار شدن فکر نکنی فقط به اینکه سلامتی رحم و تخمدانت بالا بره فکر کنی.

۱ من هر روز یکساعت پیاده روی میکردم (ورزش های سخت برای تنبلی خوب نیست)

۲ قند و شکر رو از برنامه غذاییم حذف کردم (هرچی ک شیرین بود و شکر داشت نمیخوردم مثل نوشابه کیک شکلات بستنی بیسکوییت هرررچییی)

۳ صبح قبل ساعت ۸ بیدار میشدم شب قبل ۱۲ میخوابیدم (خواب منظم توی تنطیم هورمون های زنانه خیلیی تاثیر داره)

۴ هرچی ک مواد نگه دارنده داشت و مضر بود کلا حذف کردم مثل چیپس و پفک و انواع کنسرو و....

۵لبنیات کلا باید حذف بشه مثل شیر و‌پنیر و دوغو...

۶هر شب شکم و رحمم رو به مدت دو دقیقه با روغن سیاه دانه ماساژ میدادم(گرم نگه داشتن رحم و تخمدان و پاها خیلی مهمه)

۷هر روز ده تا دونه بادام درختی رو خیس میکردم‌پوست نازک قهوه ای روش رو میگرفتم و میخوردم

۸عسل و سیاه دونه مخلوط کرده بودم صبح به صبح یک قاشف مربا خوری میخوردم

۹هر روز دم نوش دارچین و زنجبیل میخوردم

سقط شد بارداری قبلیتون؟ قبل تشکیل قلب؟ ببین دقیق یادم نیست چیکارا کردم تا جایی ک یادمه مهم هاشو بهت ...

شاید نتونی همش رو از روز اول کامل انجام بدی اما با برنامه ریزی و هدف گذاری کم کم سبک زندگیت سالم میشه 

من چند ماه دست و پا شکسته انجام دادم اما ماه اخر ک خیلییی رعایت کردم باردار شدم 

کدوم شهر هستی؟؟؟

سقط شد بارداری قبلیتون؟ قبل تشکیل قلب؟ ببین دقیق یادم نیست چیکارا کردم تا جایی ک یادمه مهم هاشو بهت ...

یک روز رفتم تو ۷ماهگی بخاطر مشکل بچه سقط کردم 😭😭😭😭😭😭😭دوساله یه چشمم اشکه یه چشمم خون که چرا بچم مشکل داشت چرا مجبور شدم بکشم بچمو آخه 

حتما اینکارارو انجام میدم یکی از همکارامم قراره ی حلوا نشونم بده مال جنوبه میگه خیلی گرمه برای تنبلی خوبه

شاید نتونی همش رو از روز اول کامل انجام بدی اما با برنامه ریزی و هدف گذاری کم کم سبک زندگیت سالم میش ...

چقدر خوب خداروشکر..شما هم شدید بود تنبلیت؟

تهران

یک روز رفتم تو ۷ماهگی بخاطر مشکل بچه سقط کردم 😭😭😭😭😭😭😭دوساله یه چشمم اشکه یه چشمم خون که چرا ب ...

همه چی قسمته خواست خدا بوده ک اون موقع سقط بشه خیلی سخته درکت میکنم 

دلتو بسپر بخدا گذشته رو هم ول کن بره خودتو عذاب الکی نده با امید رو به جلو برو 

مطمئنم جواب میگیری به زودی 

باردار شدی بهم خبر بده حتما 

اگ سوالی هم واست پیش اومد ازم بپرس راجع ب اصلاح سبک

چقدر خوب خداروشکر..شما هم شدید بود تنبلیت؟ تهران

نه خیلی شدید اما خب با کلی دارو و لتروزول و سینال اف و ...باتخمک مثلا ۱۸ باردار نمیشدم....

پریودی هامم دوره اش بالای ۳۵ بود و عقب جلو میشد ریزش مو داشتم و موی زائد زیر چونه...و اضافه وزن یکم...

همه چی قسمته خواست خدا بوده ک اون موقع سقط بشه خیلی سخته درکت میکنم  دلتو بسمر بخدا گذشته رو ه ...

اره اخه میگم دردم یکی نیست که 

تخمدان داغون مشکل بچه که معلوم نیست ژنتیکه یانه 

بخدا دیگه بریدم خسته شدم