2777
2789
عنوان

راهکار بدین

75 بازدید | 14 پست

وقتی بچه جاریم به دنیا اومد هر روز چن بار پدر و مادر شوهرم رفتن حتی شب ساعت ۱ ۲ تا ۷ ۸ ماهگی بچه الانم من حامله ام ۴ ماه بعد انشالاع به بغلش میگیرم به امید خدا میترسم همون کارو با من بکنن اولاش عیب نداره ولی ۷ ۸ ماه زیاده هر روز بیان چه راهکاری بلدید

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بهتر بزار بیان کمکت خیلی ساده این به خدا 

بعدم اون تایمی که میان بگو ببخشید اصلا نخوابیدم برم یک کمی استراحت کنممن آرزوم بود یکی میومد خونمون بچه رو میدادم دستش خودم میخوابیدم 

گاهی از کاه کوه نسازین جنبه های مثبتشم نگاه کنین

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ذوق دارن عزیزم،خونه پسرشونه پدر مادر خودتم بیان ناراحت میشی؟

تازه کمک حالت میشن 

میتونن بچه رو نگه دارن و خودت یکم به زندگیت برسی

خودتو برای چیزی که اتفاق نیفتاده ناراحت نکن

بعدشم جهت مثبتشو ببین😘

بهتر بزار بیان کمکت خیلی ساده این به خدا  بعدم اون تایمی که میان بگو ببخشید اصلا نخوابیدم برم ...

اخه اینا کمک نمیکنن که میخورن میریزن تیکه میندازن میرن خودشم ساعت های دیر شب یکی دو ماه نهایت عیب نداره ولی منم زندگی و حریم خصوصی دارم به شوهرم بیشتر نیاز دارم

خب ذوق دارن عزیزم،خونه پسرشونه پدر مادر خودتم بیان ناراحت میشی؟ تازه کمک حالت میشن  میتونن بچ ...

ن خونه بابامه پسرشون نیس اره اگه مال خودم ۷ ۸ ماه بیان ناراحت میشم یکی دو ماه عب نداره ن اینا زیاد اهل کمک نیستن فقط واسه خوردنو تیکع انداختن میان

از آنجایی که با مادرشوهرم زندگی مشترک دارم نمیدونم چی بگم. بزا یکم فک کنم شاید یه چیزی اومد ذهنم&nb ...

باشه😍

یا برو خونه مامانت یا اینکه همون اول کار با شوهرت هماهنگ باش اگر زیاد اومدن هروقت اومدن یا خواب باش یا خسته باش.

میدونی من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم که بگم حرص دارم و اینجوری میگم ولی خب ادم زایمان میکنه واقعا از نظر روحی نمیتونه هرروز هرروز مهمونداری کنه. مخصوصا اگر کمک نکنن چون بالاخره ادم باید به خودش برسه به خونه برسه ولی پدر مادر ادم خب باهاشون راحتیم جلوشونم دراز بکشیم بد نیست ولی خانواده شوهر اینطوری نیست دیگه.

اگر دیدی زیاد میان برو چند روز خونه مامانت 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
اوه🤦🏻‍♀️این دیگه بد شد😐از همینجا بهت خداقوت میگم خواهر😂🤚🏻

مرسی کلا فکرمو مشغول کرده من هزار تا برنامه دارم برای بعده زایمان خودشم اگه بدونن سنگ میندازن

یا برو خونه مامانت یا اینکه همون اول کار با شوهرت هماهنگ باش اگر زیاد اومدن هروقت اومدن یا خواب باش ...

مشکلم اینه تو طبقه بالای خونه مامانمم

مشکلم اینه تو طبقه بالای خونه مامانمم

خب بهتر که فهمیدی میخوان بیان برو خونه مامانت

ببین ما هم بچه داداشم دنیا اومده بود هم ما هم مادر عروسمون میرفتیم خونشون تازه ما خیلی نمیرفتیم و خودمونم کار میکردیم همش زنداداشم بلند نمیشد بعد از سه بار که رفتیم دفعه چهارم خواستیم بریم داداشم به ما زنگ زد گفت که خانمم به استراحت احتیاج داره هروقت حالش بهتر شد خودمون دعوتتون میکنیم ما هم گفتیم باشه و دیگه نرفتیم تا دعوت کنه. حتی عروسمون به مامان خودشم گفت که نیاد و هممون رو با هم دعوت کرد.

اگر بتونید رک و راحت بگید خیلییی بهتره 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅