2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این لاین پوستی آرایشگاه جوریه ک وقتی بری سری بعد پوستت جوری میشه که باید بری, یعنی جنبه تجاریه هفته ای یه بار ازوقتی سفیداب میزنم پوستم ماه شده، عفته ای ی بار حنا میزنم لیفت طبیعیه هیچی طبیعیش جوایگو نیس، فیشال درمانی نیس فقط فروشه و خدمات تکراری

حنا رو چجوری می‌زنید به پوست که رنگ نمیگیره؟ 

بعد حمام ک پوست تمیزه حنا با گلاب تو کاسه قاطی می کنم جوری ک مثل خمیر بشه و شول نباشه، بعد رو مل پوست صورت مثل پیشوتی گونه و چونه میزنم، دور چشم خیلی نزدیک نباشه، بعد یه رب خوب میشورم، یه زبع ده دیقه رنگ نمیگیره حنا باعث سفتی پوست میشه یه نوع لیفت طبیعیه بعدش لچنقد نوستم یه دستو با طراوت میشه، البته همیشه صورتمو تو حموم نمیشوزم، قبل اینکه برم حموم اول با سفیداب میشورم پوستم ک تمیز شد میرم حمام برای یدنم تا زمان بذارم، خوده سفیدابم مزاحل داره، هفته ای ی بار سفیداب و حنا میزنم، یعنی سه شنبه ها حتا میزنم بعد حمام، جمعه ها سفیداب میزنم قبل حمام

بعد حمام ک پوست تمیزه حنا با گلاب تو کاسه قاطی می کنم جوری ک مثل خمیر بشه و شول نباشه، بعد رو مل پوس ...

منم سفیدآب میزنم ولی حنا تابحال نزده بودم، حتما امتحان میکنم👍👌

ممنون از وقتی که گذاشتید تایپ کردید🙏🌷🌻🌹🌼

منم سفیدآب میزنم ولی حنا تابحال نزده بودم، حتما امتحان میکنم👍👌 ممنون از وقتی که گذاشتید تایپ کردی ...

فداتشم آره امتحان کن دیگه موثع پیزی پوستت چروک نمیشه، در واقع حنا برای آیندس