خانم۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2690 عنوان دارک وب 401 بازدید | 7 پست سلام بچه ها .. کسی تونسته وارد دارک وب بشه ... چیزایی که دربارش میگن راسته فقط محض کنجکاوی میخوام بدونم ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️🩹 1401/11/03 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aurorah عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 505 اصلا بهش فکر نکن واردش شدنم خیلی سخته بری هم احتمال هک شدنت زیاده ، به کنجکاویت بها ندهگلم
خانم۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2690 اصلا بهش فکر نکن واردش شدنم خیلی سخته بری هم احتمال هک شدنت زیاده ، به کنجکاویت بها ندهگلم داشتم تاپیک هایی چند سال پیش درباره ی دارک وب میخوندم ، یه آقایی گفته بود تونسته وارد سایت بشه ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️🩹
aurorah عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 505 داشتم تاپیک هایی چند سال پیش درباره ی دارک وب میخوندم ، یه آقایی گفته بود تونسته وارد سایت بشه چرت میگه من یه دوست داشتم برنامه نویس باید یه حساب خارجی بزنی بد کلی تست ... میتونی بری توش کلی پول بدی کلی هم از لحاظ روحی اذیتت میکنن کار هرکی نیس بد چه لذتی داره بری شکنج*ه مردم ببینی اخه
خانم۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2690 چرت میگه من یه دوست داشتم برنامه نویس باید یه حساب خارجی بزنی بد کلی تست ... میتونی بری توش کلی پول ... پس یعنی هرکسی نمیتونه عضو شه ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️🩹
serendipity__ عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1702 چرت میگه من یه دوست داشتم برنامه نویس باید یه حساب خارجی بزنی بد کلی تست ... میتونی بری توش کلی پول ... ورود بهش زیاد هم سخت نیست