2777
2789
عنوان

بهش بگم؟

186 بازدید | 9 پست

من دوستم ازم دوره نتونستم براش کادو بگیرم دیگه براش ی مقداری کارت به کارت کردم کلی تعارف کرد پس میدم و اینا

بعد فرداش گفت برام ی مقدار پول میفرستی الان نیازمه و همه پولامو فرستادم تو کارتم که رمز دوم نداره و تا اخر شب برات میفرستم منم دادم برم دم عابر بانک برات انتقال میدم

همیشه بهش پول میدم پس میده ... ولی میدونم اون لحظه الکی بهم گفت

حالا من خودم نیازمه کلی کار دارم سه روز گذشته نداد دیگه خواست یعنی اخر شب همون روز بزنه برام بنظرتون بهش بگم؟ 

اگه نیاز داری زنگ بزن بهش بگو که به اون پولا نیاز داری 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نیاز داری زنگ بزن بهش بگو که به اون پولا نیاز داری 

یکیش که کادو تولدش بود ولی فرداشم زنگ زد برام بفرست دوباره اون اولی رو کار ندارم ولی دومی رو نیاز دارم میترسم بگم بدش بیاد کادو تولدم پس بده

یکیش که کادو تولدش بود ولی فرداشم زنگ زد برام بفرست دوباره اون اولی رو کار ندارم ولی دومی رو نیاز دا ...

خب اولی رو نگو که

مبلغی که برای دومین بار بهش زدی رو بگو 

مثلاً بگو فاطمه ۲ میلیون رو میشه بزنی به کارتم کار دارم.

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚