nikiii83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 79 عنوان مهماندار 170 بازدید | 3 پست دوستان کسی هست که مهماندار باشه یا بگه چه کلاسی و کجا بهتره ک برمکلا شغل خوبی هست من خیلی علاقه دارممممم بهشششش🥲❤️ 1401/11/03 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خطاطباشی۸۴ عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1222 من یکی رو میشناسم میگه شغلش از دور قشنگه خیلی دردسر داره و نگرانی برای خانواده عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست یاعلی
nikiii83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 79 من یکی رو میشناسم میگه شغلش از دور قشنگه خیلی دردسر داره و نگرانی برای خانواده من خودم روانشناسی میخونم اما دوست دارم مهمانداری و کلا دوست دارم مستقل شم زود موندم اگه کلاساشم برم استخدام نشم چی 🥲🥲🥲
faeze87 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 18 من خودم روانشناسی میخونم اما دوست دارم مهمانداری و کلا دوست دارم مستقل شم زود موندم اگه کلاساشم برم ... اگ هنوز دبیرستان نرفتی میتونی دبیرستان بخونی رشتشتواگ ک خوندی ک باید موقع هیجده سالگی بری دوره ازاد ببینی اگ زبانت فوله قدت بالای ۱۶۵ و اندامت و چهرت خوبه و دندونات سالمن ک چرا نگیرنت