2777
2789

حلقه

مراقب خاصی نمیخواس سر ده روز افتاد 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من از دکتر متخصص کودکان سوال کردم گفت سنتی بهتره

حلقه گذاشتن خوبه و بهتر میشه اما احتمال چسبنگی و جداشدن در زمان غیر معمول وجود داره 

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از دکتر متخصص کودکان سوال کردم گفت سنتی بهتره حلقه گذاشتن خوبه و بهتر میشه اما احتمال چسبنگی و ج ...

پس چرا حلقه میکنن همه آخه من از چند جا پرسیدم همه گفتن با حلقه انجام میده

کرم اینا میزدی  بعد ختنه بچه گریه میکنه ؟؟

نه کرمی نداد 

فقط موقعی ختنه اش کردن گریع کرد تا ی ربعی بعدش انگار ن انگار استامنیفون هر ۶ساعت فقط داد بدم

۴۴روزه بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
پس چرا حلقه میکنن همه آخه من از چند جا پرسیدم همه گفتن با حلقه انجام میده

حرفتون کاملا درسته اما حلقه برای سن خاصی از نوزاده باید به اون سن برسه که خوب جواب بده

از لحاظ ظاهری هم قشنگ تر میشه

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

من خواستم یه چیزیو بگم دیگه درکشو میزارم دست خودتون....بحث نمیکنم چون میدونم خیلیا هنوز باور نمیکنن... عزیزان ختنه بدترین بلاییه که سر بچه هاتون میارین چرا؟ چون اون پوستی که به نظر شما هیچی نیست پر از عصبه و همون باعثه حساسیت شدیده اون ناحیه هست و حتی برایه زن هم تاثییر گذاره ...خیلی از مشکلاته جنسیی که ایران داره بخاطره همینه که توجه به این موضوع نمیکنین و مردمه ما ۹۰ درصدشون ختنه شدن هم خودشون بعدا اسیب میبینن هم همسرشون اما فکر میکنن این عادیه! اون یه چیزه طبیعیه بدنه مثله محافظم عمل میکنه ...خواهش میکنم تو مقاله هایه رسمی بخصوص خارجی بخونین و آگاه باشین...همونطور که ختنه دخترا براتون عجیبه ولی هنوز خیلی جاها انجام میدن....برایه اینکه میلشون پایین بیاد اما شما همین بلارو سره پسرا میارین :) و متاسفانه اسمشم شده عمل زیبایی ...خواهش میکنم بیشتر راجبه حرفام فکر کنین 

الان اکثرا میگن بخیه بهتره منم همینو میخاستم اما سه تا دکتر زنگ زدم گفتن گناه داره بچه اونقدر سوزن سوزن بشه ب علاوه اینکه حلقه پنج دقیقه ای تمومه ولی بخیه تایم بیشتری میبره

خلاصه پسرمو ب روش حلقه ختنه کردن و بعد هفت روز افتاد

الان ۶ ماهشه و من ۴۸ روزگی ختنه کردم وقتی پوشکشو عوض میکنم رو صورتش جیش میکنه یا سوراخ اونجاش خیلیییی ریزه بزور دیده میشه ی عده میگن عوارض حلقه س...زنداداشمم حلقه ختنه کرد اونم سربالا جیش میکنه بچش اما سوراخ اونجاش خیلی بزرگتره با اینکه فقط دو روز فرقشونه...بنظرم چ بخیه چ حلقه فقط و فقط ب مهارت دکتر بستگی داره..‌اینکه پیش هر دکتری نبری خیلی مهمه

الان اکثرا میگن بخیه بهتره منم همینو میخاستم اما سه تا دکتر زنگ زدم گفتن گناه داره بچه اونقدر سوزن س ...

وای چه بد که بالا جیش میکنه آخه نمیشه وقتی بزرگ شد رفت دستشویی به بالا جیش کنه نمیشه که😦

سوراخش فکر نکنم ربطی به ختنه داشته باشه ولی 

وای چه بد که بالا جیش میکنه آخه نمیشه وقتی بزرگ شد رفت دستشویی به بالا جیش کنه نمیشه که😦 سوراخش فک ...

نمیدونم اما همینکه ب بالا جیش میکنه هم خیلیا میگن طبیعیه 😐ب دکتر ختنش زنگ زدم اول ک گفت طبیعیه بعد گفتم متخصص نوزاد گفته گفت پس بیا ی ویزیت..از طرفی از خیلیا شنیدم ک طبیعیه و ب مرور خوب میشن نمیدونم دیگه 😑

نمیدونم اما همینکه ب بالا جیش میکنه هم خیلیا میگن طبیعیه 😐ب دکتر ختنش زنگ زدم اول ک گفت طبیعیه بعد ...

اون داشته از سرش باز میکرده گفته طبیعی 

مگه میشه آخه