2777
2789
عنوان

سونو ۲۸ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 10113 بازدید | 67 پست
وااااای تبریک میگم  خوبی نی نی خوبه ؟ سخت بود ؟ چه جوری بود اپیدورال کردی یا نه ؟

ممنون خواهر اره نی نی الان پیشمه خوابه .اولش سخته راستش بعدش خیلی خوبه دردنداری راحت راه میری بااینکه زیاد بخیه خوردم ولی مشکلی نداری بعدش اپیدورال نه نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم اگه میترسی برو سزارین اختیاری

اخه شوهرم و همه میگن اگه شرایطشو داشته باشی چرا طبیعی نکنی و بری زیر عمل 

حرف از ترسم بزنم شوهرم میگه بچه همینه دیگه انقدر اصرار داشتی پس این سختیاشو هم به جون بخر 

من اصلا قیمتارو هم نمدونم  میشه در جریان بزارین منو بیمه هم نیستم

من از دکترم که پرسیدم گفت دیگ هیچ بیمارستانی با بیمه نیست و باید بری خصوصی 

خصوصی از ۸-۹ ملیون شروع میشه تاااا ۳۰ ملیون

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دلتو خوش نکن منم هفته۲۶بریج بود الان دوباره سفال شده😁طوری نی من راضی ام ب طبیعی درد سزارینو نمیتونم ...

ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم و به سلامتی فارغ بشی 

الان چند هفته ای؟ تاریخ زایمانت کیه ؟

ممنون خواهر اره نی نی الان پیشمه خوابه .اولش سخته راستش بعدش خیلی خوبه دردنداری راحت راه میری بااینک ...

خداروشکر که هم خودت خوبی هم نی نی خوشگلت

و خداروشکر که راضی از زایمان

کلا از هیچ کدوم از روشای بی دردی رو استفاده نکردی ؟ 

ماما همراهم داشتی یا نه

کلاس بارداری شرکت کرده بودی ؟

اخه شوهرم و همه میگن اگه شرایطشو داشته باشی چرا طبیعی نکنی و بری زیر عمل  حرف از ترسم بزنم شوه ...

عزیزم طبیعی هم خوبه ها بهش فکر کن حتماا اگ لگن ت مناسب طبیعی بود بهت پیشنهاد میکنم سزارین نشی ب هیچ وجه..

من خودم تو سن ۲۱ سالگی اولین زایمانم رو انجام دادم اونم طبیعی با وجود اینک استانه تحمل دردم واقعاا صفره ولی خیلی خوب تونستم از عهده زایمان طبیعی بربیام و واقعاا راضی بودم

بعضیا از طبیعی زایمان کردن غول ساختن در صورتیکه واقعاا اونجور ک بقیه میگن هم نیست..

خداروشکر که هم خودت خوبی هم نی نی خوشگلت و خداروشکر که راضی از زایمان کلا از هیچ کدوم از روشای بی ...

هیچ کاری نکردم فقط بلد بودم بخورم خیلی وزنم زیاد کردم فقط دنبال خوراکی بودم حوصله کلاس نداشتم ماماهم نداشتم

عزیزم طبیعی هم خوبه ها بهش فکر کن حتماا اگ لگن ت مناسب طبیعی بود بهت پیشنهاد میکنم سزارین نشی ب هیچ ...

چی بگم منم طاقت به دردم صفره 

لگن هم نمدونم خوبه یا نه ولی قدم بلنده 

ولی هیچ امادگی برای طبیعی ندارم نه ورزش کردم تا الان نه کلاس بارداری رفتم هیچ تکنیکی بلد نیستم 

هیچ کاری نکردم فقط بلد بودم بخورم خیلی وزنم زیاد کردم فقط دنبال خوراکی بودم حوصله کلاس نداشتم ماماهم ...

منم تا الان هیچ کاری نکردم 

دائما استراحت و خواب

دائما هم میخورم

ولی کلا تا االان ۹/۵ کیلو اضافه کردم