2777
2789
عنوان

😅دانشگاه

112 بازدید | 11 پست

سلام ، وقتتون بخیر.

دوستان کسی هست علوم تربیتی بخونه؟ پیامنور؟یکم ازش برام میگید ؟ حالا شهریه ، اینده کاری ، هرچی ، اطلاعاتی ندارم زیاد ، لطف میکنید💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر داییم علوم تربیتی پیام نور میره ...تصورش اینه بعد ک تموم شد میره تو مهدکودک سرکار...🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

الان همه میخوان دلتو خالی کنن بخاطر پیام نور 

اما مدرک پیام نور از آزاد معتبر تره 

چون مهر وزارت علوم میخوره 

دختر دایی من رشته ش شهرسازی بود پیام نور الان مهاجرت کرده اتریش 

همه هم فکر میکردن دروغ میگه تا وقتی که رفت و زد تو دهن همه اونایی که میگفتن پیام نور ال و بل

شما هرجا باشی و هی چی بخونی باید بهترین رشته خودت باشی عزیز اینجوری موفق میشی

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
واقعا؟ اخه باوجود این چرا اینهمه آدم میره پیامنور وقتی میدونن اینده نداره؟ 

سادگی 

نداشتن اطلاعات کافی راجب اونجا 

راحت قبول شدن 

و....

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
الان همه میخوان دلتو خالی کنن بخاطر پیام نور  اما مدرک پیام نور از آزاد معتبر تره  چون م ...

ی حرف مثبت شنیدیم🥲انقد که درگیر این کنکور شدم بخدا دگه بریدم ... . 

بستگی به طرف داره  پسرخاله من ادبیات خونده پیام نور  الان مدیر مدرسه هست  خانمش هم ...

بسنگی به طرف هم نداره ایشون احتمالا از طریق بند پ ای چیزی تونستن به این سمت برسن وگرنه تا فارغ‌التحصیل دانشگاه های دولتی هست کی پیام نور رو ادمیت می‌کنه....با موردای یکی در هزار لطفا به استارتر امیدواری الکی ندید

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
ی حرف مثبت شنیدیم🥲انقد که درگیر این کنکور شدم بخدا دگه بریدم ... . 

ببین واقعا تو ایران دانشگاه مطرح نیست 

بعضیا انگار عقده دارن کلا آدمو با حرفاشون عذاب بدن 

من خودم شهید بهشتی میخونم 

داداشم برق امیر کبیر خونده 

ولی هیچکدوممون توی رشته مرتبط کار نمی‌کنیم 

و از طرفی تو فامیلمون پرن که آزاد و پیام نور خوندن و تو شرکتای خوب کار میکنن 

به حرف هیچکس گوش نده کاری که دلت میگه رو انجام بده 

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
2790
2778
2791
2779