2777
2789
عنوان

الان منظورش من بودم؟ 😐

147 بازدید | 13 پست

دیدین جدیدا میگن مثلا با 150 تومن برام باکس ولنتاین بچین طرف مثلا کلی وسیله میزاره انگار بیشتر از اون قیمت شده؟ از رو این یه کليپ خنده دار گذاشتن منم استوریش کردم حالا دوستم بعد اینکه استوریمو دید سریع اینو گذاشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگ با خودته.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
حالا بماند که برام مهم نیس ولی من اصلا استوری نمیزارم بعد این جریان‌ها اولین بار کلیپ خنده دار گذاشت ...

اول اینو بگو با چی میری اینستا🤔

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بزار تو حال خودش باشه

بدون سین نگا کردم 

ولی جالبه بعد این جریان‌ها اولین بار کلیپ خنده دار گذاشتم 

بیشتر مردم تو واقعیت به زندگی عادیشون برگشتن اینا فقط تو اینستا گوز میخورن استوری میزارن 

ببین هر کی دیدگاه خودشو داره یکی بعد فوت عزیزش سالها مشکی میپوشه و عزا داره، یکی زود خودشو جم و جور میکنه و ب حالت قبل برمیگرده، لزومی نداره اون نظر خودشو ب تو هم تحمیل کنه تو هر جور راحتی زندگی کن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
ببین هر کی دیدگاه خودشو داره یکی بعد فوت عزیزش سالها مشکی میپوشه و عزا داره، یکی زود خودشو جم و جور ...

همون دیگه من هیچوقت کاری به کسی نداشتم هرچی استوری از این چیزا میذاشتن حرفی نمیزدم ولی اینا عادت دارن درمورد بقیه هم نظر بدن

اهوم ترجیح میدم بزارم تو حال خودش باشه 🙄 مثلا با 4 تا استوری که میزارن احساس شاخ بودن دارن

یکی از دوستام از این جور آدماست ، شب یلدا جشن گرفت از جایی که همسایه هستیم می‌دونم ‌. استوری واتساپش یه چیز دیگه میگفت..... 

نمی‌خوام چیزی بگم بعضیا رو ناراحت کنم اما اغلب تو زندگی عادی و شاد و جشن و... ولی میرسن مجازی.....  

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️