2777
2789
عنوان

دو قطبیم؟

297 بازدید | 16 پست

دوستان حس میکنم دوقطبیم بعضی موقا میخندم یا از ته دل میخندم بعد یهو غمگین میشم از بیرون رفتن بدم میاد دوس ندارم با آدما رفت و آمد داشته باشم درکنارش هم دلم میخاد برم بیرون البته سابقه ژنتیکی یا همچین نوردی تا الان نداشتیم تو خانواده ۱۸سالمه🙁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم البته من بیشتر غمگینم

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟

نه صرفا نمیشه با این موارد نتیجه گیری کنی نوسان خلقی افسردگی هم می‌تونه دلیلش باشه اما میتونی بیشتر دقت کنی به خودت

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
نه صرفا نمیشه با این موارد نتیجه گیری کنی نوسان خلقی افسردگی هم می‌تونه دلیلش باشه اما میتونی بیشتر ...

فک کنم نوسان خلقی باشه اخه ی ذره از افسردگی متفاوت تره

به ابن نمیگن دوقطبی .  دوقطبی دو تا شخصیت متفاوته . که در هردو نقش فرد افراد میکنه . مثلا دیرو ...

این دقیقا منم .قرص مصرف میکنم نمیدونم تا کی باید بخورم .اصلا تاثییری داره ب نظرت ؟خسته شدم از دکتروهمه چی

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
این دقیقا منم .قرص مصرف میکنم نمیدونم تا کی باید بخورم .اصلا تاثییری داره ب نظرت ؟خسته شدم از دکتروه ...

معمولا دو قطبیهایی که دارو میخورن روشون تاثیر مثبت داره 

چون این بیماری نه تنها خود فرد بلکه اطرافیانشم اذیت میکنه

معمولا دو قطبیهایی که دارو میخورن روشون تاثیر مثبت داره  چون این بیماری نه تنها خود فرد بلکه ا ...

اره خیلی سخته .خداروشکر شوهر خوب و صبوری دارم وگرنه الان صدبار طلاقم داده بود 😐

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
الان بنظرت من دوقطبیم؟

چی بگم تشخیصش ک همینجوری نیست .نظری ندارم 

چن تا تست هست ک باید انجام بدی تا مطمئن بشی