2777
2789
عنوان

شیر مادر

443 بازدید | 10 پست

سلام به همه ی مادران .. من نذر کرده بودم که اگر شیرم زیاد بشه اونو به کسانی که نمی تونن به بچشون شیر بدن یا نوزاد نارسی دارن اهدا کنم .. اما چنین کسی رو توی مشهد نمی شناسم .. لطفا اگر کسی رو می شناسین که احتیاج داره و مایل هست معرفی کنید 

عزیزم شیرت زیاد شد؟چه کارایی کردی؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شیرت زیاد شد؟چه کارایی کردی؟

اره تقریبا میشه گفت به مرور داره زیاد میشه .. مرتب دوش اب گرم و ماساژ دادن زیر دوش و همزمان که شیر میدادم ازون سینه ی دیگم می دوشیدم دو سه روزه اینکارو میکنم و الان شیرم داره زیاد میشه 

فکر نکنم ب راحتی قبول کنن 

اره میدونم .. می خواستم بزارم بانک شیر مادران اما اونا هر شیشه ی ۹۰ میلی لیتری رو به بقیه به قیمت ۶۷ هزار تومن می فروشن و خب به نظرم سواستفاده گریه 

اره تقریبا میشه گفت به مرور داره زیاد میشه .. مرتب دوش اب گرم و ماساژ دادن زیر دوش و همزمان که شیر م ...

ممنون

بیمارستان اکبرآبادی تهران بانک شیر مادر داره

ولی تو مشهد میتونی بری تو‌بیمارستانا بری بخش ان آی سیو یا نوزادان بهشون بگی و‌جلوی خودشون با دستگاه بدوشی بدی بهشون

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ممنون بیمارستان اکبرآبادی تهران بانک شیر مادر داره ولی تو مشهد میتونی بری تو‌بیمارستانا بری بخش ان ...

واقعا برای اینکار خیلی باید وقت داشته باشم من بچه ی دوماهه دارم نمی تونم .. کسی اگر نیاز داشته باشه بیاد ببره برا بچش

واقعا برای اینکار خیلی باید وقت داشته باشم من بچه ی دوماهه دارم نمی تونم .. کسی اگر نیاز داشته باشه ...

خب عجله نکن بذار یکم کارات رو‌ روال افتاد بعدا

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز