2777
2789
اره

بهش بگو چرا میپرسی خودت عقلت نمی‌رسه باید بری سرکار 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه انشالله عزیزم دلت شادبشه  

انشالله دل توهم امسال شاد بشه زندگی بر وقف مرادمون باشه توکلت به خدا باشه گلم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
تازه پاشدم 😌

تازه میخوام بخوابم 🥱😭ساعت11باید بیدارشو دخترمو ببرم مدرسه همسرم میگه نیا خودم میبرم اما من دلم براش تنگ میشه تا مدرسه هم قنیمته باهاش باشم چرا من اینقدر عاشق دخترمم 😭

تازه میخوام بخوابم 🥱😭ساعت11باید بیدارشو دخترمو ببرم مدرسه همسرم میگه نیا خودم میبرم اما من دلم برا ...

عزیزم خیلی خوبه که دوسش داری اما سعی کن زیاد وابسته ش نکنی اون موقع دیگه دختر تون بزرگ شد نمیتونه تنهایی جایی بره خیلی هم تنهاش  نزار 

🎀

عزیزم خیلی خوبه که دوسش داری اما سعی کن زیاد وابسته ش نکنی اون موقع دیگه دختر تون بزرگ شد نمیتونه تن ...

تنهاش که نمیزارم برعکس دختر جسوری دوستداره تنهای همه کاراشو بکنه از الان میگه منو بزار کلاس زبانهای مختلف میدونم در آینده بورسیه میشم میرم خارج بتونم با هرکسی مثل خودش حرف بزنم خودم عجیب بهش وابسته ام اصلا تو خونه راه میره یا با باباش سر مثله بحث می‌کنه من دلم ضعف نیره براش هی میخوام وابستگی کم‌کنم نمیشه هنوز انگار برام بچه 1ساله میگم شاید یک بچه دیگه بیارم وابستگیم کمتر بشه