2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

264 بازدید | 28 پست

سلام دوستان،من یه مشکلی دارم

دو شنبه هفته پیش یه رابطه داشتم (ببخشید از پشت بود رابطه)اما بخاطر این که چیزی تماس پیدا نکرده باشه بهم،تقریبا ۲۴ ساعت بعد یه قرص تنسی ۱/۵ خوردم 

من بچه شیر میدم و از قرص شیردهی هم استفاده می‌کردم، اینم بگم که بچم شیر خشک هم مصرف میکنه ۳ بار در روز

هم زمان با قرص اورژانسی،قرص شیردهی هم مصرف می‌کردم اما حالت پریود داشتم و نمیشدم،دیشب که شیردهی رو استفاده نکردم امروز بعد از ۵ روز از مصرف قرص خیلی کم پریود شدم،البته نمیدونم باید اسمشو پریود بزارم یا نه چون خیلی کم بود

چند ساعتی هم هست که اصلا خونی نیومده،اما حالت های پریودی رو دارم،من هروقت پریود میشدم پاهام درد میگرفت الانم همونطورم 

نگرانم که باردار نباشم

یعنی بخاطر اینه که قرص شیردهی هم همزمان استفاده کردم اینجوری شدم؟یا عوارض قرصه؟خیلی فکرم درگیره🤦🏻‍♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخاستم یه چیزی بگم دیدم در مورد اون نپرسیدید پس صبحتون بخیر بای

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
رابطه از پشت باعث بارداری نمیشه 

درسته اما نگران شدم که نکنه حالا به واژنم تماس پیدا کرده باشه

البته ۳ شنبه یا ۴ شنبه بود بیبی زدم منفی بود

اما چرا پریود نمیشم قشنگ؟بخاطر قرصه یعنی؟

درسته اما نگران شدم که نکنه حالا به واژنم تماس پیدا کرده باشه البته ۳ شنبه یا ۴ شنبه بود بیبی زدم م ...

عزیزم جاروبرقی نیس که وا.ژ.نع   خیالت راحت 

ساکت اما پر هیاهو... .
درسته اما نگران شدم که نکنه حالا به واژنم تماس پیدا کرده باشه البته ۳ شنبه یا ۴ شنبه بود بیبی زدم م ...

این قرص اورژانسی پریودی رو بهم می‌ریزه نگران نباش چیزی نیست 

اگ‌از موعدت گذشته چند روز دوباره بیبی چک تست کن 

اگه اینطوری بود که همه خانوما اینجا الان ۱۰ تا بچه داشتن 😐

میدونم از پشت باعث بارداری نمیشه😂میگم شاید تماس پیدا کرده باشه با واژن

و این که چرا قشنگ پریود نمیشم؟چرا امروز انقد کم بوده خونریزی 

اینه که بیشتر فکرمو درگیر کرده

میدونم از پشت باعث بارداری نمیشه😂میگم شاید تماس پیدا کرده باشه با واژن و این که چرا قشنگ پریود نمی ...

خب معمولا تاثیر داره 

اما خودم به شخصه موقع پریود هیچوقت به شوهرم میگه نزدیکم نیاد 

چون هم عصبی ام هم میترسم مشکل پیش بیاد 😂😂😂 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

اخه با وجود تنبلی تخمدان و جلوگیری طبیعی،ناخواسته باردار شدم و الان همش توهم میزنم😂

خب اون قسمت با اون قسمت کلا فرق داره  هیچی نمیشه بابا   همون استرسی ام که الکی داری به خاطرش پریودتو عقب میندازه  

ساکت اما پر هیاهو... .